Internatska škola u Austriji
Jedna je od naprestižnijih škola u regionu.
St. Gilgen letnji kamp
Za polaznike od 9-16 godina

Destinacija

Salzburg je srednjevekovni grad zaštićen od strane UNESCO-a. Rodni je grad Mocarta, a danas je domaćin brojnih muzičkih i pozorišnih događaja.

Kampus se nalazi u podnožju Alpa, u Salzburgu, u blizini centra grada. U njemu deca mogu provesti nezaboravno leto, učeći u malim grupama.

O školi

St Gilgen International School je internatska srednja škola u Austriji. Jedna je od naprestižnijih škola u regionu. Namenjena je uzrastu od 9 do 18 godina. Nalazi se na oko 45 minuta vožnje od Salzburga, u selu St Gilgen u Alpima, na obali jezera Wolfgang, koje je okruženo planinama.

Škola je akreditovana od strane International Baccalaureate Organization (IBO), registrovan je Cambridge International Centre. Članica je Council of International Schools, European Council of International Schools, Swiss Group of International Schools. Akreditovana je od strane Austrian Ministry of Education, UK Independent School Inspectorate, Landesschulrat Salzburg.

Kamp jezika. U julu se otvara kamp za polaznike 9-16 godina starosti za decu iz celog sveta. U njemu mogu učestvovati polaznici apsolutno svih nivoa, od početnog do naprednog. Mogu se opredeliti za program na nemačkom ili engleskom jeziku. Nastava se odvija u prepodnevnim časovima od ponedeljka do petka.

Smeštaj

Škola poseduje četiri internatske kuće (bivši hoteli) i nalaze se blizu centra St Gilgen gradića. Deca su smeštena u dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom. Dečaci i devojčice su razdvojeni po spratovima, a u internatima su deca različitih uzrasta kako bi se deca osećala kao kod kuće uz stariju ili mlađu braću i sestre. Polaznicima se služi pre svega zdrava hrana koju za njih spremaju obližnji, lokalni restorani. Uglavnom se nudi austrijska kuhinja, ali i internacionalna. Svakako deca imaju na raspolaganju voće, povrće, salate, a moguće je obezbediti poseban meni za vegetarijance i druge režime ishrane. Posteljina i peškiri su obezbeđeni kao i pranje veša na destinaciji (bez doplate).

Vannastavne aktivnosti

Kamp se odvija u julu mesecu. Program je bogat vannastavnim aktivnostima. Dominatni su sportovi na jezeru (kajaking, veslanje, skijanje na vodi, planinarenje, paddleboarding) ali i društvene igre, umetničke radionice, filmovi i slično. Dolazak i odlazak je subotom.

Cene

 2018. 2 nedelje 4 nedelje
Kamp 3500€ 7000€

Dinarski deo aranžmana iznosi 5000 dinara. Datumi kampa su od 07.07.-04.08.2018.
Popust za decu iz iste porodice 10%.

Cena obuhvata: odabrani kurs nemačkog ili engleskog jezika, smeštaj na bazi punog pansiona, aktivnosti, izlete, ekskurzije, nadzor, materijal za nastavu, transfere po dolasku i povratku za decu koji putuju samostalno (sa železničke stanice ili aerodroma).

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha