Škola nemačkog jezika u Berlinu
Za uzrast 17+, u toku cele godine.

Destinacija

Berlin je glavni grad i kulturološki centar Nemačke. Po kosmopolitskom duhu se može uporediti sa Njujorkom ili Londonom. U njemu se organizuju brojne parade i festivali u toku godine. Svaki distrikt je različit. Veoma je privlačan mladima iz celog sveta.

O školi

Skola nemackog jezika u BerlinuDID institut je organizacija osnovana 1970. godine u Frankfurtu. Nedavno je proslavila 45 godina uspešnog poslovanja u oblasti učenja jezika za mlade i odrasle, ali i programima kulturne razmene, poznatim pod nazivom Akademska godina. Dobitnici su pretižne nagrade Language Star Awards za 2006, 2007, 2009. i 2011. godinu.

U Berlinu je škola osnovana 1991. godine. Škola ima 15 učionica, multimedijalnu učionicu, internet kafe. Polaznicima su na raspolaganju čitaonica za učenje sa knjigama i CD-ima, dnevni boravak sa automatima za piće i grickalice i prostrana terasa na krovu zgrade.

Kursevi

Standardni kurs obuhvata 20 časova nedeljno u prepodnevnim ili popodnevnim terminima. Grupe broje 10-12 polaznika, a maksimalno 15. Fokus nastave je na gramatici i svakodnevnom vokabularu. Predavači se trude da nastava bude vrlo aktivna i podsticajna.

Intenzivni kurs obuhvata 24 časa nedeljno. Namenjen je onima koji žele da brže napreduju. Radi se sa aktuelnim tekstovima iz oblasti politike, kulture i ekonomije. Polaznici aktivno učestvuju u nastavi, međusobno razmenjuju mišljenja, a sredom mogu imati konsultacije sa predavačima.

U ponudi su takođe premium kurs jezika (28 časova nedeljno), letnji program jezika, individualni časovi, poslovni nemački…

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u porodicama i hotelima za mlade.

Smeštaj u porodici omogućava polazniku da i nakon časova vežba jezik sa njenim članovima. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne (namenjene polaznicima koji putuju zajedno). Kuhinja i kupatilo su zajednički.

Hoteli za mlade su namenjeni onima koji žele više samostalnosti (minimum 18 godina starosti). Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom, na bazi noćenja sa doručkom. Peškiri i posteljina su obezbeđeni, mogućnost korišćenja kuhinje, wi-fi, a takođe je moguća upotreba mašine za pranje i sušenje veša uz doplatu.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. U okviru škole organizuju se brojne aktivnosti i druženja gde se polaznici upoznaju sa nemačkom kulturom i običajima. Organizovana su brojna razgledanja, posete muzejima, obilasci istorijskih i kulturnih znamenitosti.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+porodica 1/1 ND 790€ 1175€ 1560€
Stand.kurs+porodica 1/1 PP 900€ 1340€ 1780€
Stand.kurs+hostel stand. 1/1 ND 920€ 1370€ 1820€

Napomena. Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.
Smeštaj u apartmanu koji ima veš i sudo mašinu i WiFi iznosi 200€ nedeljno, a u privatnom apartmanu sa sopstvenom kuhinjom i kupatilom iznosi 290€ nedeljno. Polaznik mora imati minimum 20 godina da bi rezervisao smeštaj u apartmanu. Boravak je nedelja na subotu.

Za boravak u julu i avgustu postoji doplata od 35€ za kurs i 20€ za smeštaj u porodici nedeljno. Za one koji putuju zajedno moguće je bukirati dvokrevetnu sobu cija je cena povoljnija od jednokrevetne. Moguće je uplatiti i intenzivni kurs.

Cena obuhvata: odabrani kurs i smeštaj, testiranje na početku i na kraju, knjige, sertifikat po završetku kursa, besplatan pristup internetu, tri društvene aktivnosti nedeljno.

Cena ne obuhvata: prevoz (sopstveni ili preko agencije), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), aerodromski transfer 75€ po pravcu, materijal za nastavu 20€.

Način plaćanja. Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha