Kursevi ruskog jezika u Moskvi
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Moskva je glavni grad Rusije i najveći grad Evrope sa oko 12 miliona stanovnika. Grad je veliki ekonomski, kulturni i obrazovni centar sa brojnim turističkim lokalitetima.

O školi

Liden i Denz škola je jedina škola u Rusiji akreditovana od strane IALC (Internacionalno udruženje škola jezika). Jedina je privatna škola priznata od strane ROPRYAL-a (Ruska asocijacija za učenje ruskog jezika). U školi se pored učenja jezika vrše i pripreme za univerzitete.

Škola u Moskvi se nalazi u centru grada, u blizini železničke stanice. Škola ima šest savremeno opremljenih učionica u prizemlju zgrade koja pripada ministarstvu spoljnih poslova. 

Kursevi

MoskvaNastava. Učenje je bazirano na kombinaciji konverzacije i gramatike. Govori se neknjiževnim jezikom. Grupe su sa najviše 12 polaznika. Čas traje 50 minuta. Kursevi za polaznike svih nivoa znanja se održavaju u toku cele godine i počinju svakog ponedeljka. Za apsolutne početnike postoje određeni datumi kada mogu krenuti sa nastavom: u toku niske sezone jednom mesečno, dok je u toku visoke sezone moguće krenuti svakog drugog ponedeljka.

Vrste kurseva: standardni (20 časova nedeljno) i intenzivni (25 časova nedeljno), grupni kursevi, pojedinačni kursevi, akademska godina, pripreme za testove.

Specijalni kursevi. TRKI 1 i 2 (Test of Russian as a Foreign Language) su specijalni kursevi namenjeni polaznicima sa srednjim i naprednim nivoom znanja. Po završetku se može polagati specijalni TRKI test. Kurs počinje svake nedelje i može se pohađati u oba centra. Na raspolaganju su Vam i privatni časovi sa ruskim profesorima poznati kao 1 na 1.

Smeštaj

Smeštaj je u porodicama i zajedničkim apartmanima, a na zahtev se može organizovati smeštaj u privatnim apartmanima tipa studio, i hotelima. Porodice su u proseku udaljene 40-60min. vožnje od škole. U okviru porodice smeštaj je u jednokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Obroci se obično služe sa ukućanima. Za one koji putuju sa prijateljem, mogu se rezervisati i dvokrevetne sobe na upit. Zajednički (Shared-flat) apartmani se sastoje od tri jednokrevetne sobe koje dele jedno kupatilo i kuhinju. Apartmani su opremljeni TV-om, telefonom, mašinom za veš, mašinom za sudove i usisivačem. Obezbeđeni su posteljina, peškiri i posuđe. Apartmani u Moskvi se nalaze u okviru zgrade škole, ili na 15min. hoda, ili 30min. metroom od škole. Apartmani u St. Petersburgu se nalaze na 15-20min. hoda od škole, ili na 30-tak min. vožnje javnim prevozom. Izbor apartmana zavisi od slobodnih mesta u momentu rezervacije. Boravak je nedelja na nedelju (dolazak-povratak).

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: obilazak Kremlja, odlazak u teatar Boljšoj, poseta Katedrali Hrista spasioca, poseta kući Petra Velikog, i mnogi drugi izleti i ekskurzije.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje 5 nedelja 6 nedelja
Stand.kurs+škol.app 1/1 1090€ 1590€ 2090€ 2620€ 3120€
Stand.kurs+porodica 1/1 PP 1210€ 1770€ 2330€ 2920€ 3480€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

U periodu od 21.05.-23.09. postoji doplata za standardni kurs od 60€ nedeljno. Doplata za intenzivni kurs (25 časova) iznosi 80€ nedeljno u niskoj, odnosno 140€ u visokoj sezoni.
Aerodromski transfer iznosi 30€ po pravcu.
* Za bukinge sa smeštajem u porodici i školskom apartmanu, dolazni transfer je u ceni.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha