EEC-ITIS škola engleskog Malta
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Malta je mala i gusto naseljena ostrvska zemlja koju sačinjava arhipelag u sredini Sredozemnog mora. Osvajali su je Feničani, Rimljani, Arapi, Francuzi…, ali najdublji pečat ostavili su Britanci. Zvanični jezici su malteški i engleski, vozi se levom stranom, novine se štampaju na engleskom, čak je i omiljeni doručak engleski. Sa vrlo prijatnom klimom, privlačno je mesto za boravak i učenje jezika tokom cele godine. Glavni grad je Valeta.

O školi

EEC-ITIS škola se nalazi u mestu San Gwann. Velika je, izrađena u mermeru, i sa puno svetlih i prostranih učionica. Nedeljno nastavu pohađa oko 100 studenata, a u toku leta taj broj dostiže i 150. Centar za jezike je na samo dvadesetak minuta od plaže. U njegovoj blizini su veliki šoping i rekreativni centar.

Kursevi

Nastavu možete započeti svakog radnog dana! Časovi se odvijaju u prepodnevnim satima, u malim grupama. Broj nedelja koji boravite birate sami. Po dolasku u školu vrši se testiranje na osnovu koga Vas smeštaju u grupu sa polaznicima istog nivoa znanja.

Vrste kurseva: standardni (20 časova nedeljno, najviše 12 polaznika u grupi), intenzivni (25 časova nedeljno, najviše 12 polaznika u grupi), poslovni kurs engleskog jezika (20 časova nedeljno, najviše 6 polaznika u grupi), mini grupe (20 časova nedeljno, najviše 6 polaznika po grupi), privatni časovi (10 časova nedeljno, jedan na jedan).

Specijalni programi:
Engleski jezik i stručna praksa je program učenja jezika i stručnog usavršavanja u firmama i to u oblastima finansija, ekonomije, računovodstva, prodaje, odnosa sa javnošću, hotela, turističkih agencija, itd. Program traje 4, 6, 8 ili 10 nedelja i obuhvata 20 časova jezika nedeljno, smeštaj u zajedničkoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera), aerodromske transfere na Malti, praksu u firmi, serifikat od škole i sertifikat od firme. Više informacija o programu i cenama, dobićete u agenciji.
Engleski jezik za studente turizma uz praksu u lokalnim hotelima je program u trajanju od 6 nedelja. Program uključuje tronedeljno učenje jezika u vidu individualnih časova, tronedeljnu praksu u hotelu, smeštaj u porodici u zajedničkoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera), aerodromske transfere na Malti i udžbenike za nastavu. Cena programa iznosi 1970€. Više informacija dobićete u agenciji.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u školskim apartmanima, u porodicama i u rezidenciji (opcija za polaznike koji putuju zajedno).

Školski apartmani se nalaze u oblasti Kappara. Sastoje se od dvokrevetne i trokrevetne sobe, svaka ima svoje kupatilo, a kuhinja je zajednička. Kuhinja je kompletno opremljena, ima frižider, šporet sa rernom, mikrotalasnu. Apartman ima mašinu za pranje veša i ventilatore. Posteljina i peškiri su obezbeđeni. Apartman se čisti jednom nedeljno. Ima kablovsku TV i WiFi.

Porodice koje dug niz godina sarađuju sa školom su pažljivo birane i nalaze se blizu škole. Prednost smeštaja u porodicama je komunikacija sa lokalnim stanovništvom. Smeštaj je u jednokrevetnoj ili višekrevetnoj sobi, na bazi polu ili punog pansiona (obroci se služe sa ukućanima u dogovoreno vreme). Adresu i ostale detalje vezane za porodicu, kandidat dobija nakon potvrde rezervacije od strane škole.

Rezidencija Sundown Court *** se nalazi u neposrednoj blizini škole. Apartmani (24m2) su moderno opremljeni, imaju kupatilo i kuhinju, telefon, balkon ili terasu, sef (uz doplatu). U okviru rezidencije su restoran, snek bar, internet konekcija, parking, dva bazena, teniski tereni, velika terasa za sunčanje, besplatan šatl do Slime. Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni), ili polupansiona (meni).

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: odlasci na plažu, izleti do Valete i Mdine, obilasci hramova, krstarenja brodom do susednih ostrva, odlazak do Popaj sela, sportovi na plaži, šoping, večernji izlasci…

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje 5 nedelja 6 nedelja
Stand.kurs+škol.app 1/2 NA 410€ 595€ 780€ 965€ 1150€
Stand.kurs+Vila app 1/2 NA 460€ 670€ 880€ 1090€ 1300€
Stand.kurs+porodica 1/2, 1/3 PP 560€ 820€ 1080€ 1340€ 1600€
Stand.kurs+hostel 1/3 ND 510€ 745€ 980€ 1215€ 1450€

Doplata za standardni kurs jezika (20 časova nedeljno) u periodu jun-avgust iznosi 25€ nedeljno. Doplata za intenzivni kurs (30 časova nedeljno) iznosi 60€ nedeljno u toku niske, a 90€ nedeljno u toku visoke sezone.

Doplata za visoku sezonu u toku juna, jula i avgusta iznosi 55€ nedeljno (opcija porodica), a 35€ nedeljno (opcija apartman). Doplata za opciju hostel iznosi 25€ nedeljno (od maja do septembra).

Kurs se može započeti svakog radnog dana u nedelji!
Dinarski deo iznosi 5000 dinara.

Cena ne obuhvata: prevoz i zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno).
Od 1.6.2016. svaka punoletna osoba plaća ECO taksu u iznosu od 0.5€ dnevno, ali ne više od 5€ ukupno.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha