Škola kineskog jezika Mandarin House – Peking
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Peking, glavni grad Kine je kolevka bogate istorije i kulture. Sa 14, 5 miliona stanovnika, drugi je najveći grad u Kini posle Šangaja. Grad je bio domaćin letnjih Olimpijskih igara 2008. godine kada je sagrađeno „Ptičje gnezdo“ koje je postalo zaštitni znak ovog grada.

O školi

Škola Mandarin House u Pekingu se nalazi u centru grada, nedaleko od podzemne železnice. Na pešačkoj distanci su brojne prodavnice i restorani. Škola ima moderno opremljene učionice, internet kafe i prostorije za druženje.

Kursevi

KinaNastava. Kursevi počinju svakog ponedeljka izuzev za apsolutne početnike koji kurs započinju određenih datuma. Postoji pet nivoa znanja, od elementarnog do naprednog, a svaki od ovih nivoa je podeljen u podnivoe, kojih ima ukupno 17. Učenje je u grupama od maksimalno 10 polaznika. Čaj traje 50 minuta.

Kursevi: standardni (20 časova nedeljno), intenzivni (30 časova nedeljno), individualni (1 na 1), kombinovani 25 i 30 (kombinacija grupnih i individualnih časova).

Specijalni programi: stručno usavršavanje (učenje jezika praćeno stručnom praksom u nekoj od kineskih kompanija), programi za studente i profesore kineskog jezika, specijalni kurs 50+, kursevi za starije generacije koje žele da usavrše znanje jezika, i programi za mlade od 7-18 godina.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u porodicama, zajedničkim apartmanima, privatnim studio apartmanima, a na specijalan zahtev i u hotelima. Udaljene su u proseku 30-60 minuta prevozom od škole. Zajednički apartmani se nalaze u rezidencijalnom delu grada, na oko 5-30 minuta vožnje prevozom do škole.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: pored obilaska gradova, brojnih ekskurzija i izleta, škola organizuje „party“ dobrodošlice, ali i razne umetničke radionice gde ćete naučiti kako se prave kineske nudle, učiti o kineskoj kaligrafiji, kao i igrati čuvenu igru mahjong.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Konverzacijski kurs(20)+1/1 porodica, najam ¥8210 ¥11790 ¥15370
Konverzacijski kurs(20)+1/1 porodica, PP ¥9010 ¥12990 ¥16970

Cena je izražena u kineskim jenima. Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Cena obuhvata 20 časova konverzacijskog kursa, smeštaj u porodici u jednokrevetnoj sobi na bazi najma ili polupansiona, prijavu za kurs, registraciju za smeštaj, testiranje na početku, sertifikat na kraju kursa.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha