Škola jezika u Americi – učenje engleskog jezika – San Francisko
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

San Francisko je već dugi niz godina jedan od omiljenih gradova na svetu brojnih turista, ali i veoma popularna destinacija za učenje jezika. Zbog svoje blage klime tokom čitave godine, brojnih znamenitosti, velelepnih građevina, mostova, kao i brojnih kafića, prodavnica i restorana, San Francisko je dom brojnim posetiocima iz najrazličitijih krajeva sveta. U njemu ćete naći najveću raznovrsnost nacija na jednom mestu koje dolaze ne samo da uživaju u ovom prelepom gradu, već i da uče, žive, školuju se i nauče uz jezik sve o američkoj kulturi, istoriji i tradiciji. Za San Francisko je interesantan podatak da ima najveći broj restorana u odnosu na broj stanovnika na svetu, tako da bi u istom trenutku apsolutno svi stanovnici grada mogli biti smešteni u restoranima. Boraveći na obali Pacifika, imaćete priliku da posetite i čuveni univerzitetski grad Berkli, letovalište Karmel kao i čuvenu Napu (poznatu po kvalitetnom kalifornijskom vinu).

O školi

Škola St. Giles se nalazi u strogom centru grada. U neposrednoj blizini se nalaze i stajališta za javni prevoz. U neposrednoj blizini je i Union skver na kome se nalaze i najveći šoping centri, brojne galerije, muzeji… U školi ćete učiti autentičan američki engleski jezik. Centar za učenje osnovan je 1982. godine i jedan je od najbolje opremljenih centara za učenje jezika u ovom regionu. U njegovom sklopu se nalazi 37 prostranih i moderno opremljenih učionica, jezička laboratorija, internet kafe, biblioteka sa audio i video opremom, računarima koji su na raspolaganju studentima, studentski kafe i laundž.

Škola ima sledeće akreditacije: British Council, English UK, English USA, CEA, Languages Canada.

Kursevi

Kursevi engleskog jezikaNastava. Časovi se odvijaju u prepodnevnim i popodnevnim satima, u grupama do 12 polaznika. Dužina trajanja časa je 50 minuta. Nastavu možete započeti svakog ponedeljka u mesecu, izuzev apsolutnih početnika koji nastavu počinju određenih datuma i po posebnom programu.

Vrste kurseva: možete odabrati kurseve od 20, 22 ili 28 časova jezika nedeljno. Pored standardnih kurseva, na raspolaganju su Vam i poslovni engleski, specijalan kurs za profesore jezika, platinum kursevi, pripreme za brojne testove i ispite poput Cambridge examinations, TOEFL-a i TOEIC-a.

Smeštaj

Škola nudi smeštaj u neposrednoj blizini škole na par minuta hoda i to u hotelima, budžet hotelima, i studentskim apartmanima, ali i u porodicama koje su na 30-ak minuta vožnje javnim prevozom do škole.

Najpopularniji smeštaj je u porodicama iz razloga što je najpovoljniji, ali i idealan način da još bolje usavršite jezik, i naučite od svojih domaćina o njihovoj kulturi, raznovrsnosti, običajima. Ljubazni domaćini će se potruditi da Vaš boravak učine što prijatnijim. Građani San Franciska su poznati po tome.

Budžet hoteli (residence club) su hoteli niže kategorizacije, i u njima odsedaju uglavnom polaznici koji uče jezik minimum mesec dana. Povoljniji su znatno po ceni od ostalih hotela u gradu, i neki od njih nude opremljene kuhinje za spremanje hrane, ili zajedničke trpezarije u kojima možete obedovati. Ovi hoteli su na desetak minuta hoda od škole.

USA Residence Club
se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru San Franciska. Sobe su jednokrevetne ili dvokrevetne, sa sopstvenim ili zajedničkim kupatilom, na bazi noćenja sa doručkom. Svaka soba ima TV, besplatan Wi-Fi, mikrotalasnu pećnicu i mali frižider. Posteljina i peškiri se menjaju jednom nedeljno i sobe se čiste jednom nedljno. Polaznicima su na raspolaganju prostorije za pranje veša, biblioteka, bioskopska sala i veliki laundž za druženje, sa bilijarom i stonim fudbalom. Ova rezidencija se nalazi na 15 minuta hoda od škole.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: škola nudi brojne aktivnosti i ekskurzije poput organizovanih odlazaka u muzeje, bioskope, pabove, disko večeri… Tokom vikenda su organizovani i ekskurzije van grada.

Cene

 2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+porodica $1519 $2156 $2609

Napomena. Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.
Cena standardnog kursa koji se održava posle podne je oko $85 nedeljno niža od prepodnevnog kursa datog u tabeli.
Doplate. Visoka sezona 24.6.-26.8.2018. Doplata za visoku sezonu u porodici iznosi $9 nedeljno. Transfer u jednom pravcu iznosi $105. Materijal za nastavu je $50-$70.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha