Škola engleskog jezika u Kanadi – St Giles škola – Vankuver
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine. Specijalna ponuda u toku leta!

Destinacija

Vankuver je jedan od najuzbudljivijih gradova u Kanadi i veoma popularna destinacija mladih za učenje jezika. Studenti iz svih krajeva sveta dolaze u St. Giles centar da uče i usavrše jezik. Grad poseduje kosmopolitksi duh, uzbudljiv noćni život, izvanredne restorane i prelepe plaže. Karakteriše ga i blaga klima; leti se temperature kreću od 25-28C, a zimi od 3-10C. Centar za učenje jezika se nalazi u srcu grada, nedaleko od šoping centra i 10-ak minuta hoda od prelepih plaža.

O školi

St Giles je prestižna škola jezika, osnovana 1955. godine, koja pored svojih centara u Velikoj Britaniji ima i centre u SAD-u, Kanadi i Brazilu. Danas je ova škola jedan od najvećih i najuspešnijih internacionalnih centara za učenje jezika. Svake godine oko 10 000 polaznika iz preko 90 zemalja sveta pohađa kurs jezika u nekom od centara St. Giles škole.

Škola je nastala iz Kanadskog instituta za poslovni engleski 1991.godine, a 2006. godine je doživela potpunu reorganizaciju i renoviranje pod pokroviteljstvom St. Giles internacionalne grupe. Centar prima oko 100-150 studenata godišnje koji uživaju u toploj i prijateljskoj međunarodnoj atmosferi škole. U njegovom sastavu se nalazi 17 prostranih učionica, kafeterija, internet kafe, laundž i kompjuterska laboratorija. Možete pohađati kurs od 20 ili 28 časova engleskog jezika nedeljno. Pored standardnog kursa, na raspolaganju su Vam i poslovni engleski, priprema za IELTS i TOEFL,, platinum kursevi i mnogi drugi.

Škola ima sledeće akreditacije: British Council u Britaniji, AAIEP i CEA u Americi,  Languages Canada u Kanadi. Takođe škola je članica English UK-a.

Kursevi

Kursevi engleskog jezikaNastava. Časovi se odvijaju u prepodnevnim i popodnevnim satimma, u grupama do 12 polaznika. Dužina trajanja časa je 50 minuta. Nastavu možete započeti svakog ponedeljka u mesecu, izuzev apsolutnih početnika koji nastavu počinju određenim datumima i po posebnom programu.

Vrste kurseva: možete odabrati kurseve od 20 ili 28 časova jezika nedeljno. Pored standardnih kurseva, na raspolaganju su Vam i poslovni engleski, platinum kursevi, pripreme za brojne testove i ispite poput Cambridge examinations, TOEFL-a.

Virtuelne ture kroz školu u Vankuveru

Smeštaj

Smeštaj: najpopularniji smeštaj je u porodicama iz razloga što je najpovoljniji, ali i idealan način da još bolje usavršite jezik, i naučite od svojih domaćina o njihovoj kulturi, raznovrsnosti, običajima. Posteljina i peškiri su obezbeđeni. Porodice su udaljene od škole oko 30 minuta hoda. Da biste odseli u hotelima, morati imati minimum 19 godina starosti. Smeštaj u rezidencijama i hotelima se bukira na lični zahtev.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: škola nudi brojne aktivnosti i ekskurzije poput organizovanih odlazaka u muzeje, bioskope, pabove, disko večeri… Tokom vikenda se organizuju i ekskurzije van grada.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+porodica  C$1531  C$2109  C$2539

Napomena. Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Cena standardnog kursa koji se održava posle podne je oko C$65 nedeljno niža od prepodnevnog kursa. Cena smeštaja je data za starije od 19 godina. Soba je jednokrevetna, na bazi polupansiona.

Doplate. Doplata za visoku sezonu u porodici, u periodu 24.6 – 26.8., iznosi C$10 nedeljno. Cena transfera iznosi C$85-150 po pravcu.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha