Škola jezika Oxford King’s
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Oksford se nalazi na oko 60km severozapadno od Londona. Univerzitetska tradicija duga 800 godina, pomešana sam kosmpolitskim duhom grada, nudi jedinstven doživljaj koji posetioce ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da ste zainteresovani da posetite univerzitete, građevine iz najranijih perioda kraljevine, muzeje ili da odete u šoping, pab ili noćni klub, Oksford je pravi izbor.

O školi

“KINGS” škole osnovane su 1957. godine u Velikoj Britaniji. Škole nude veliki broj kvalitetnih kurseva za studente, đake i odrasle iz čitavog sveta. Za proteklih 50 godina više hiljada ljudi učilo je engleski jezik u Kings školama u Londonu, Bormutu i Oksfordu. Škole su akreditovane od strane British Council-a, i članice su organizacija-English UK, ALTO i WYSE Travel. Kings škola nudi visoke akademske standarde za učenje engleskog jezika. Škola je jedan od najvećih centara u Engleskoj za pripremu IELTS testa. Locirana je na oko 10 minuta vožnje autobusom od centra grada. U blizini su brojne prodavnice, restorani, barovi, biblioteka, sportski centar i bazen. U sastavu škole nalaze se kompjuterska laboratorija, restoran, biblioteka, čitaonice, salon za zabavu. U školskoj kafeteriji se može kupiti ručak i osveženje po veoma pristupačnim cenama.

Kursevi

Nastava. Časovi se odvijaju u prepodnevnim satima, a u toku leta i u popodnevnim. Dužina trajanja časa je 45 minuta. Postoji šest različitih nivoa znanja. Učenje je u grupama od maksimum 14 polaznika. Boravak je od dve i više nedelja.

Vrste kurseva. Najpopularniji kursevi su standarni i intenzivni. Standardni se sastoji od 20 časova opšteg engleskog jezika sa fokusom na gramatiku, čitanje, pisanje, razumevanje i izgovor, a intenzivni pored 20 časova opšteg engleskog, ima i 8 časova engleskog jezika nedeljno po izboru, u zavisnosti od interesovanja (poslovni engleski, priprema za IELTS, ili engleski iz oblasti medija, komunikacije, umetnosti, kulture, i drugih). Pored navedenih kurseva, postoje kursevi za pripremanje ispita FCE, CAE i IELTS. Standardni i intenzivni kursevi počinju svake nedelje u godini, izuzev za apsolutne početnike kojima se samo u Bormutu organizuju kursevi svakog prvog ponedeljka u mesecu.

Smeštaj

Smeštaj je u porodicama, u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, na bazi polupansiona (engleski doručak, večera sa članovima porodice), koje se nalaze u blizini škole (pešačka distanca).

U toku leta postoji smeštaj i u rezidenciji (Crescent Hall), u jednokrevetnim sobama. Rezidencija se nalazi pri Oxford Brookes Univerzitetu, na 100 metara od škole. Ishrana je na bazi polupansiona u restoranu univerziteta (samoposluživanje). Postoji i smeštaj u apartmanima sa više jednokrevetnih soba, sa zajedničkim kupatilom i dnevnom sobom (6 studenata deli 2 kupatila). Potrebno je da polaznici ponesu svoje peškire, posteljina je obezbeđena.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: obilasci gradova, brojne ekskurzije i aktivnosti na destinacijama.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje 5 nedelja 6 nedelja
Stand.kurs+rezidencija 1/1 NA 1215£ 1785£ 2355£ 2935£ 3495£
Stand.kurs+porodica 1/1 PP 1077£ 1578£ 2079£ 2580£ 3081£
Intenz.kurs+porodica 1/1 PP 1177£ 1728£ 2279£ 2830£ 3811£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Doplate. Doplata za visoku sezonu u porodici u periodu od 17.06.-12.08. iznosi 24£ nedeljno.

Cena ne obuhvata: prevoz, troškove vize (cca 120€, plaćanje online), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha