Letnji kamp jezika u Beču
Za uzrast 12-17 godina
Za rezervacije do kraja januara odobravamo popust 100€!

Destinacija

Nemačkim jezikom se služi više od 120 miliona ljudi u osam zemalja Evrope. Učenje jezika u Beču je na pravilnom i čistom nemačkom jeziku. Beč je svetska metropola kulture, muzike i romantike.

O školi

Actilingua je međunarodno priznata škola jezika iz Beča koja u toku leta organizuje kamp jezika za mlade uzrasta od 12 do 17 godina.

Letnju školu u Beču osnovala je Maria Terezia. Škola nudi kvalitetan program učenja jezika za mlade. Nalazi se u centru Beča nedaleko od istorijskih znamenitosti grada. U središtu kampusa je veliki park pogodan za sportske aktivnosti. Nastavnici i organizatori kampa pripremaju interesantan program u okviru koga polaznici mogu videti sve znamenitosti Beča i učestvovati u raznim drugim aktivnostima.

Nastava i smeštaj se odvijaju u okviru kampusa. Kampus je prostran i nalazi se u centru Beča. Na kampusu postoji nadzor 24/7. Od sportskih sadržaja ima fudbalski teren i teren za odbojku na plaži, teniske terene.

Program

Kursevi nemackog jezikaKamp počinje nedeljom a završava se subotom!
Program učenja jezika obuhvata 20 ili 30 časova jezika, u grupama od po maksimalno 15 polaznika. Svi predavači su profesori jezika kojima je nemački maternji jezik. Testiranje se vrši na samom početku kursa, a po završetku programa svi kandidati dobijaju sertifikat o završenom kursu. Koriste se moderne metode učenja i akcenat je na konverzaciji.

U okviru programa postoje brojne aktivnosti. Popodnevne aktivnosti obuhvataju sportove: odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, “Olympic Games”, odlazak na bazen ili u rekreacioni centar “Danube Island”. Postoje i kreativne radionice: muzičke radionice, časovi valcera, gluma… Uveče je organizovano gledanje filmova, disko večeri, roštilj, karaoke…

Vikendom su organizovane ekskurzije – ture po Beču (obilazak grada, dvorci Belvedere i Šenbrun, istorijski deo grada sa brojnim znamenitostima, Prater). Ekskurzije su opcione i dodatno se plaćaju: Salzburg, Wachau/Danube valley, Lake Neusiedl, Hinterbrühl Grotto.

Smeštaj

Smeštaj je u studentskoj rezidenciji koja se nalazi u okviru kampusa. U kompletno opremljenim sobama boravi 4 do 6 polaznika. Kupatila su zajednička i nalaze se na svakom spratu. Postoje i superior sobe u kojoj su polaznici smešteni u tek renoviranim trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom.

Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera). Za doručak se služe tradicionalna bečka kobasica, šunka, sir, džem, hleb, puter uz kafu, čaj ili kakao. Ručak obuhvata predjelo, glavno jelo i dezert. Za večeru se uglavnom služi topli obrok.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 5 nedelja
Kamp 1570€ 2235€ 3565€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 1.7.-4.8. Boravak je nedelja na subotu. Apsolutni početnici kamp mogu započeti 1. i 15.7.

Cena je data za smeštaj u standardnoj sobi i za kurs jezika od 20 časova nedeljno.

Cena obuhvata: kurs od 20 lekcija nedeljno, smeštaj u rezidenciji na bazi punog pansiona, popodnevne i večernje aktivnosti kao i aktivnosti vikendom, nadzor 24/7, test na početku kursa i sertifikat po završetku programa.

Cena ne obuhvata: prevoz (preko agencije ili sopstveni), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), kartu za prevoz po Beču (16.2€ nedeljno, obavezna je za polaznike uzrasta 15-17), povratni aerodromski transfer 80€, sigurnosni depozit 40€. Opciono: celodnevna ekskurzija do Salcburga 70€, poludnevne ekskurzije 40€, časovi tenisa 6 časova 67€.

Način plaćanja. Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha