Priprema za profesore engleskog jezika

Destinacija

London leži na obalama Temze, u jugoistočnoj Engleskoj. Svojom raznovrsnošću nudi nezaboravan boravak svakom gostu, bez obzira na godine starosti. Ovaj grad karakterišu sa jedne strane prepune ulice, šoping molovi, dobro poznat noćni život, a sa druge poznati parkovi, muzeji, galerije, ukomponovani kosmopolitskim duhom grada.
Brajton se nalazi na južnoj obali Engleske. Poznat je univerzitetski centar sa dva renomirana Univerziteta i 22 škole jezika.

O školi

St. Giles je prestižna škola jezika, osnovana 1955. godine. Nalazi se na dve lokacije u Londonu, u strogom centru grada i u širem centru (u trećoj zoni), u elitnom, rezidencijalnom delu grada. Pored škola u Londonu, St. Giles ima i druge lokacije u Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi i Brazilu. Svake godine oko 10.000 polaznika iz preko 90 zemalja sveta pohađa kurs jezika u nekom od centara ove škole.

Škola ima sledeće akreditacije: British Council u BritanijiAAIEP i CEA u Americi,  Languages Canada u Kanadi. Takođe škola je članica English UK-a.

Škola St. Giles Central London se nalazi u strogom centru Londona, pored Britanskog muzeja, a na pešačkoj distanci od Parlamenta i Nacionalne galerije. Polaznicima koji žele da se odmore od učenja, na raspolaganju je velika kafeterija na krovu zgrade, gde uz hranu i piće mogu uživati u pogledu na grad. Zgrada škole je renovirana i modernizovana, sa 27 novoopremljenih učionica. U sklopu škole je internet kafe sa besplatnim internetom, kompjuterska laboratorija sa softverima za učenje engleskog jezika, biblioteka, soba sa TV/video/DVD/ opremom, jezička laboratorija.

St. Giles škola u Brajtonu se nalazi u strogom centru grada pored čuvenog Kraljevskog paviljona, sagrađenog za Kralja Džordža IV. U neposrednoj blizini se nalaze i muzej, galerija, pozorišta, bioskopi, biblioteka, prodavnice, restorani, klubovi i pabovi. Škola u svom sastavu ima tri međusobno povezane zgrade u čijem okviru se nalazi 26 učionica, knjižara, jezička laboratorija, kompjuterska laboratorija, internet kafe, kafeterija, itd.

Kursevi

Kursevi engleskog jezikaPriprema za profesore engleskog jezika nudi polaznicima obuku na više različitih kurseva koji imaju za cilj unapređenje i dodatno usavršavanje jezika, kao i mogućnost života i rada u Britaniji i inostranstvu. Ukoliko ste već profesor, ovi kursevi takođe predstavljaju priliku da unapredite i osvežite svoje znanje i metode učenja engleskog jezika.

Polaznici koji žele da se prijave na program pripreme za profesore engleskog jezika a da im engleski nije maternji jezik, mogu se prijaviti na jedan od tri kursa ili kombinovati kurseve paralelno:

  • TEC St. Giles kurs za profesore se održava u svim školskim centrima, nudi dvonedeljnu obuku, fleksibilno dizajniranu potrebama samih kandidata. Tokom cele godine, moguće je organizovati kurs za grupe profesora.
  • Kembridž TKT test je na raspolaganju kandidatima u Brajton St. Giles centru. Priprema i polaganje testa ima za cilj povećanje znanje polaznika i uvećanje mogućnosti pri zaposlenju bilo gde u svetu.
  • Kembridž ICELT test je na raspolaganju kandidatima u San Francisko i Brajton St. Giles centru. Priprema se sastoji iz dva modula u periodu trajanja od 6 meseci.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u rezidencijama, porodicama i obližnjim hotelima. Rezidencije se nalaze u okviru same škole, ili blizu nje (pešačka distanca ili vožnja metroom). Sobe su jednokrevetne, ili dvokrevetne sa sopstvenim ili privatnim kupatilom, na bazi najma, noćenja sa doručkom ili polupansiona (doručak i večera). Način služenja obroka je samoposluživanje.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: škola nudi brojne aktivnosti i ekskurzije poput organizovanih odlazaka u muzeje, bioskope, pabove, disko večeri na Temzi… Tokom vikenda su organizovani odlasci u Oksford, Kembridž, Škotsku, Vels, pa čak i u Pariz i Amsterdam.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
TEC+porodica 1280£ £ £

Cenovnik je dat za TEC kurs za profesore (26)+ smeštaj u ​standardnoj ​porodici, u ​jednokrevetnoj​ sobi na bazi polupansiona.​ Kurs je moguće započeti 9.7. i 23.7.2018.
Dinarski deo iznosi 5000 dinara.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha