Kurs engleskog jezika Malta – NSTS škola jezika na Malti
Za uzrast 18+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Republika Malta je mala i gusto naseljena mediteranska zemlja koju čine tri naseljena ostrva, Malta, Gozo i Komina i dva nenaseljena, Kominoto i Fifla. Pored njenog osvajanja od strane Feničana, Rimljana, Arapa…najdublji pečat ostavili su Britanci. Zvanični jezici na Malti su engleski i malteški, novine se štampaju na engleskom, čak je i omiljeni doručak engleski. Sa prijatnom klimom tokom cele godine Malta je odličan izbor da se spoji lepo i korisno – odmor i učenje jezika.

O školi

NSTS je najstarija škola jezika na Malti. Nalazi se u Gziri, ima preko 50 godina iskustva i desetine hiljada polaznika. Predavači NSTS-a poseduju priznate sertifikate kao što su TEFL Cert, CERTA kao i fakultetske diplome engleskog jezika. NSTS je prvi institut za engleski jezik na Malti koji je priznat kao Kembridž ispitni centar (Cambridge Exam Center) i internacionalni centar za obuku predavača. Grupe su male da bi predavač mogao da podjednako posveti pažnju svakom polazniku. Škola organizuje i vannastavne aktivnosti (društvene i kulturološke) i ekskurzije.

Kursevi

NSTS-logoNastava se odvija u prepodnevnim ili poslepodnevnim časovima, jedan čas traje 45 min. Polaznici biraju broj časova nedeljno u zavisnosti od kursa koji odaberu (20/25/30/35/40 časova).

Intenzivni engleski – jedan od najpopularnijih kurseva gde polaznici mogu poboljšati izgovor i gramatiku i obogatiti svoj vokabular. Broj polaznika u grupi je 6-8. Male grupe pružaju više interakcije između predavača i polaznika. Tokom kursa moguće je prijaviti se za specijalnu nedeljnu radionicu gde se pojačano radi na gramatici i izgovoru, bez dodatnih troškova. Ono što nauče na časovima, polaznici mogu vežbati i van škole – dobijaju do tri pozivnice nedeljno za društvena dešavanja.
Minimum znanja engleskog jezika potrebnog za ovaj kurs je A1/A2. Kurs za apsolutne početnike počinje svakog prvog ponedeljka u mesecu.

U ponudi su takođe i drugi specijalizovani kursevi:
– Tematski engleski (u okviru kursa od 30 časova, moguće je odabrati 10 za tematske časove, i to iz oblasti književnosti, enterijera, kreativnog pisanja, istorije umetnosti, mode itd.)
– Poslovni engleski (namenjen i početnicima i iskusnim poslovnim ljudima).
– Kurs jezika jedan na jedan (namenjen onima koji žele da unaprede svoje znanje po ubrzanom tempu).
– Mini grupe (učenje jezika sa prijateljima ili porodicom, do 4 polaznika).
– Roditelj i dete (kombinovanje porodičnog odmora sa učenjem jezika).
– Klub 50+ (namenjen polaznicima starijih od 50 godina u periodu 4.5.-29.5.2015. i 5.10.- 1.11.2015.

Smeštaj

U ponudi je više opcija za smeštaj.

NSTS Kampus rezidencija je na 15 minuta hoda od škole, namenjena kako odraslima i mladima tako i najmlađim polaznicima smeštenim u Junior Wing-u (junior delu, sa maksimum 5 polaznika u sobi). Moguće je birati jednokrevetne, dvokrevetne ili trokrevetne sobe sa malom kuhinjom i kupatilom.

NSTS Hibernia rezidencija je isto na 15 minuta hoda od škole, namenjena odraslima i mladima. Smeštaj je studijskog tipa na bazi najma, sa kupatilom za maksimum 4 osobe. Većina studija poseduje i balkon. Rezidencija je dobro opremljena za osobe sa posebnim potrebama.

Smeštaj u porodici.

Hoteli i apartmani.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti.Nakon nastave polaznicima su u ponudi razni sportovi u prirodi ili na vodi, odlazak na plažu, krstarenje, obilazak ostrva i slično.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kurs(20)+Kampus rezidencija 1/2 ND 817€ 1188€ 1559€
Kurs(20)+Hibernia rezidencija 1/2 ND 775€ 1125€ 1475€
Kurs(20)+porodica višekrevetna PP 845€ 1230€ 1615€

Postoji doplata u periodu od 9.6.-16.9. od 134€ nedeljno.
Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Doplata za intenzivni kurs iznosi 60€ nedeljno (30 časova nedeljno).
Moguće je bukirati i jednokrevetnu sobu uz doplatu!

Cena ne obuhvata: prevoz, aerodromski transfer 28€ po pravcu, zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno).
Od 1.6.2016. svaka punoletna osoba plaća ECO taksu u iznosu od 0.5€ dnevno, ali ne više od 5€ ukupno.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha