New York Film Academy, LA, Njujork, Majami, Pariz, Firenca…
Za uzrast 14-17 godina

Destinacija

New York Film Academy osnovao je poznati producent Jerry Sherlock. Jedna je od najpoznatijih škola u oblasti filma i glume. Pored akademskih programa, organizovani su i filmski kampovi i radionice koji traju par nedelja. U zavisnosti od vrste programa, kamp traje 2, 3, 4 ili 6 nedelja. Najčešće traju 4 nedelje, a naši polaznici uče kako da režiraju film, da glume, steknu prva znanja kako se piše scenario, prave fotografije, dokumentarce, video igrice i slično. Mogu se odabrati sledeće oblasti:

– Filmmaking
– Acting for Film
– Musical Theatre
– Broadcast Journalism
– 3D Animation
– Screenwriting
– Photography
– Documentary
– Game Design
– Graphic Design

Kampovi su organizovani u LA-u, Njujorku, na Harvardu, Majamiju, Parizu, Firenci i Zlatnoj Obali.
Los Anđeles je centar filmske industrije. Ima odličnu klimu. Karakteriše ga dinamičan društveni život i puno interesantnih lokacija koje turisti posećuju. Omiljen je među našim polaznicima.

O kampu

Četvoronedeljni filmski kamp u Los Anđelesu je jedan od najpopularnijih kampova. Polaznici kampa imaju aktivnosti sve vreme boravka. Dane provode učeći ključne stvari u vezi sa filmskom produkcijom, koje implementiraju kroz pravljenje kratkih filmova. Uče sve procese kroz koje se prolazi pri pravljenju HD filmova.

Na kamp dolaze internacionalni polaznici koji dele strast prema filmskoj industriji. Grupe su limitirane. Kamp je zahtevan, neophodni su radi i posvećenost đaka. Po završetku kampa, svaki polaznik koji je uspešno završio sve svoje obaveze, dobija sertifikat o pohađanju New York Filmske Akademije.

Program

Nastava traje od 9-17h i obavlja se u vidu seminara i filmskih radionica. Svaki polaznik pravi tri kratka filma na svojoj ili školskoj HD kameri. Radove polaznika pregledaju predavači u kampu i daju svoje mišljenje i ukazuju na greške. Vikendom su organizovane ekskurzije i aktivnosti. Slični programi i seminari su organizovani prema odabranoj oblasti iz sfere muzike ili filma.

Ekskurzije koje se organizuju su odlazak na plažu Santa Monica, Hollywood’s Walk of Fame, Universal Studios…

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u četvorokrevetnom apartmanu. Apartman ima dve kompletno opremljene sobe (dva polaznika po sobi), dnevnu sobu, kuhinju i 2 kupatila. Nalazi se preko puta centra gde se održava nastava. U školu se ide pešice uz pratnju predstavnika iz rezidencije.

Ishrana je na bazi punog pansiona. Doručak se služi u apartmanima, a ručak i večera u kampu. Doručak je po principu samoposluživanja, a obično se nude cerealije, tost, beglovi, džem,  i slično. Ručak i večera se služe u školi (hrana unapred pripremljena- sendviči, pice, salate, povrće, meso)

Cene

2018. 4 nedelje
Letnji kamp $9180

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 24.6.-21.7.2018.

Program uključuje: nastavni program, sav materijal za nastavu, sertifikat na kraju kampa, smeštaj u 1/4 sobi na bazi punog pansiona u apartmanu, izlete, aktivnosti, nadzor, povratni aerodromski transfer.

Cena ne obuhvata: avio kartu, troškove viziranja ($160), i zdravstveno osiguranje (obavezno – cca 1€ dnevno).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha