Škola jezika London
Malvern House

Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

London leži na obalama Temze, u jugoistočnoj Engleskoj. Svojom raznovrsnošću nudi nezaboravan boravak svakom gostu, bez obzira na godine starosti. Ovaj grad karakterišu sa jedne strane prepune ulice, šoping molovi, dobro poznat noćni život, a sa druge poznati parkovi, muzeji, galerije, ukomponovani kosmopolitskim duhom grada.

O školi

Škola je akreditovana od strane Brisith Council-a i English UK-a. U njenom sklopu su moderno opremljene učionice, bibilioteka sa bogatom kolekcijom knjiga, kaseta, CD-a i DVD-a, kafeterija, recepcija gde će Vam ljubazno osoblje pružiti asistenciju, kao i rezervisati mesto za aktivnosti, izlete i ekskurzije. Nalazi se na Kings Krosu.

Kursevi

Nastava se odvija u prepodnevnim i popodnevnim satima. Možete je započeti svakog ponedeljka. Čas traje 50 minuta i praćen je desetominutnom pauzom. Postoji 7 nivoa znanja. Grupe su u proseku od 15 polaznika do maksimum 18 (u toku leta).

Kursevi: opšti engleski (program od 15, 20 i 25 sati nedeljno), intenzivni (kombinacija opšteg engleskog uz individualne časove u grupama od maksimum 8 polaznika), poslovni engleski, priprema za ispite Cambridge i IELTS.

Specijalni programi: priprema za univerzitete „University Foundation“ i priprema za master studije. Uz ovakve programe, zagarantovan je upis na željene univerzitete u Engleskoj. Malvern House je partner sa brojnim univerzitetima na čiji upis se može aplicirati po završetku ovih specijalnih programa.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u porodicama, rezidencijama i zajedničkim apartmanima i kućama. U porodicama možete boraviti od 2-4 nedelje i na taj način upoznati se još bolje sa britanskom kulturom i usavršiti jezik. U rezidencijama, koje se nalaze u zonama 1 i 2, borave uglavnom mladi (u proseku 18-30 godina starosti) koji žele nezavisnost i multinacionalnu atmosferu. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne sa zajedničkim ili sopstvenim kupatilom i kuhinjom. Zbog popularnosti rezidencija, savetuje se da svoje mesto rezevišete i pola godine unapred.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: obilazak znamenitosti, odlazak u bioskope, pozorišta, klubove, pabove, sportovi, ekskurzije do Brajtona, Oksforda, ali i Pariza, Brisela i Amsterdama

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs (20)+porodica, zona 2, 1/1 PP 995£ 1430£ 1865£
Stand.kurs+Scape Shoreditch rezidencija 1/1 1225£ 1775£ 2325£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.
Napomena. Cena smeštaja u apartmanu je data za jednokrevetnu sobu sa zajedničkim kupatilom, u sklopu Shared House. Doplata za intenzivni kurs (25 ili 30 časova nedeljno) iznosi 35-45£ nedeljno. Poslepodnevni kursevi su jeftiniji u proseku 45£ nedeljno.

Cena ne obuhvata: prevoz, troškove vize (cca 120€, plaćanje online), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), knjige za nastavu 35£.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha