Letnji kampovi u Španiji
Za uzrast od 5-17 godina

Destinacija

Španija nudi sve na jednom mestu: lepo vreme, zanimljiv društveni život, izvanrednu kuhinju, prijatno okruženje, bogatu kulturu i tradiciju, fascinantnu istoriju i lepu prirodu Mediterana.

Rezidencijani kampovi, koji su među mladima i popularniji, odvijaju se u Barseloni, Granadi, Madridu, Marbelji, Salamanki i Valensiji.

O kampu

Kursevi spanskog jezika u SpanijiProgram letnjih kampova je namenjen mladima do 18 godina koji žele da provedu letnji raspust na nekoj od brojih destinacija u Španiji, i vreme provode stičući poznanstva sa svojim vršnjacima iz svih krajeva sveta. Mladi će naučiti jezik, uživati u raznim sportskim aktivnostima i sadržajima kao i u otkrivanju Španije. U proteklih 20 godina Enforex je organizator letnjih kampova sa smeštajem u rezidencijama i porodicama za polaznike iz više od 32 zemlje sveta.

Za polaznika organizovane su igre, sportovi, takmičenja, proslave, ali i izleti i posete najznačajnijim istorijskim mestima i spomenicima kulture. Za sve vreme boravka, obezbeđen je celodnevni nadzor u svim kampovima. Dužina boravka je 2, 4, 6 ili 8 nedelja. Madrid i Barselona su najposećenije destinacije za učenje jezika u okviru letnjih kampova. Bogata istorija, brojne znamenitosti, buran noćni život, samo su neki od razloga zbog kojih najčešče tinejdžeri dolaze baš u ove gradove da uče i usavrše španski jezik.

Kampovi: Barselona – Madrid – Malaga – Marbelja “Albergue-Centro” – Marbelja “Alboran-Las Chapas” – Marbelja “Aleman-Elviria” – Salamanka – Valensija.

Pored letnjeg kampa, u ponudi je i Program za tinejdžere 14+, namenjen uzrastu 14-17, gde polaznici imaju više slobodnog vremena. Polaznici pohađaju kurs od 20 časova nedeljno, smešteni su u rezidenciji ili porodici, i imaju organizovane aktivnosti i ekskurzije tokom boravka. Program je dostupan u Barseloni, Madridu, Malagi i Salamanki.

Program

Raspored radnog dana u kampu:
08:15 – 08:30 – buđenje08:30 – 09:15 – doručak
09:30 – 13:00 – časovi španskog jezika sa 1 pauzom
13:00 – 14:00 – bazen, plaža i druge aktivnosti
14:00 – 15:15 – ručak
15:15 – 20:00 – popodnevne aktivnosti (sportovi, igre, takmičenja, odlazak na plažu…)
21:00 – 21:45 – večera
21:45 – 23:00 – večernje aktivnosti
22:30 – deca spavanje 23:30 – tinejdžeri spavanje

Učenje španskog jezika:
Časovi učenja španskog jezika odvijaju se u prepodnevnim satima od ponedeljka do petka, i traju po 45 minuta. Organizovani su tako da polaznici u zavisnosti od lokacije imaju 20 ili 25 časova nedeljno. Broj polaznika u grupi je 12. Nastava je organizovana sa akcentom na komunikaciju i konverzaciju. Po dolasku na destinaciju, vrši se testiranje znanja jezika i dobijaju se udžbenici i materijal za pohađanje nastave. Po završetku programa, svaki učesnik dobija sertifikat.

Smeštaj

Smeštaj u rezidencijama. Učesnici su u dvokrevetnim sobama u Salamanki, koje se nalaze na oko 20 minuta od škole; u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u Barseloni, jednokrevetnim i dvokrevetnim u Madridu, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u Malagi, trokrevetnim u Valensiji i u višekrevetnim sobama u Marbelji. U svim kampovima sobe su sa sopstvenim kupatilom, izuzev u Marbelji, u kampovima “Las Chapas” i “Elviria”. Smeštaj u rezidencijama je vrlo popularan kod mladih pa se zbog toga savetuju rezervacije i do pola godine unapred. Svi obroci (doručak, ručak i večera) se služe u trpezariji rezidencije, izuzev kada polaznici odlaze na celodnevnu ekskurziju i tada dobijaju lunch paket. Sobe su kompletno opremljene, a mladima su na raspolaganju i broji sportski tereni i sadržaji u okviru rezidencije.

Smeštaj u porodicama. Učesnici 14+ godina borave u pažljivo odabranim španskim porodicama. Od 9:15 do 20:00 časova vreme provode u kampu, nakon čega odlaze u porodice. Vikende provode isključivo u krugu španske porodice i ne odlaze u kampove. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera). Doručak i večeru dobijaju u porodici, a ručak u rezidenciji sa ostalim polaznicima u kampu. Služi se tradicionalna španska kuhinja, ali i internacionalna jela.

Aktivnosti

Primeri nekih od aktivnosti: lov na zakopano blago, večernje predstave uz muziku, pozorište, kostime, itd., tradicionalne igre, tematske noći: kauboji, indijanci, srednjevekovno doba, itd., plesovi, disko noći, noćne igre i zabave. Neke od aktivnosti poput tenisa, jahanja, veslanja, golfa, plivanja i vodenih sportova, nisu uključeni u cenu, i mogu se rezervisati prilikom prijavljivanja.

Cene

2018. 2 nedelje 4 nedelje +1 nedelja
Barselona 1655€ 2915€ 995€
Madrid, Malaga, Marbelja, Valensija 1555€ 2755€ 995€
Salamanka i Marbelja (Las Chapas i Elviria) 1315€ 2315€ 795€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 1.7.-25.8. (neki kampovi se ranije završavaju).

Cena programa uključuje: kurs jezika (20 lekcija nedeljno), smeštaj na bazi punog pansiona, knjige za nastavu i sav nastavni materijal, aktivnosti i ekskurzije, nadzor 24/7, sertifikat na kraju kursa.

Cena ne obuhvata: avio kartu, zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), transfer od/do aerodroma. Postoje doplate za određene sportove i aktivnosti: fudbal 250€, tenis 200€, jahanje 200€, plivanje 100€, moderan ples 200€, pozorište 200€ – cene su za 2 nedelje kampa.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha