Letnji kamp nemačkog jezika
Za uzrast 14-17 godina.

Destinacija

Minhen je glavni grad Bavarske, lociran u podnožju Alpa. Treći je po veličini grad Nemačke. U centru se nalaze impresivna neogotska katedrala, barokne crkve, neoklasične građevine iz 19. veka i brojne druge znamenitosti. Poznat je po “Oktobarfestu”. U njemu se nalazi muzej BMW-a.

O kampu

Letnji kamp nemačkog jezika je idealan izbor za one koji žele da provode vreme sa vršnjacima iz celog sveta, da unaprede znanje jezika i uživaju u brojnim aktivnostima i sportu. Program se organizuje u toku juna, jula i avgusta. Trajanje programa je od 2 do 9 nedelja prema želji polaznika.

Kurs jezika

Skola nemackog jezika u BerlinuKurs jezika. DID (Deutsch in Deutschland) institut je organizacija osnovana 1970. godine u Frankfurtu. Nedavno je proslavila 40 godina uspešnog poslovanja u oblasti učenja jezika za mlade i odrasle, ali i programima kulturne razmene, poznatim pod nazivom Akademska godina. Dobitnici su prestižne nagrade Language Star Awards za 2006, 2007, 2009. i 2011. godinu.

Kamp nemačkog jezika. Program učenja jezika je namenjen mladima uzrasta od 14-17 godina. Obuhvata 20 časova nemačkog jezika nedeljno u malim grupama od 10 do maksimum 15 polaznika. Kurs je namenjen nivoima znanja od A1 do C​1, osim apsolutnim početnicima.​​ Postoji i opcija intenzivnog kursa jezika od 24 časa nedeljno.

Nastava se odvija pre podne (od 9h). Preporučujemo da polaznici ponesu svoj rečnik, a udžbenike dobijaju u školi. Nastava se odvija od ponedeljka do petka, a vannastavne aktivnosti se odvijaju u popodnevnim i večernjim satima.

Smeštaj

Smeštaj je u studentskoj rezidenciji koja se nalazi na ​oko 20 minuta hoda​ od “Marienplatz-a”,  glavne šoping zone Minhena i mesta gde se nalaze brojne turističke atrakcije. Osoblje kampa brine o polaznicima 24 časa dnevno. Soba je dvokrevetna ili četvorokrevetna, kompletno opremljena, sa sopstvenim kupatilom. ​Posteljina i peškiri su obezbeđeni.​ ​Postoje mašine za pranje i sušenja veša koje se mogu koristiti uz doplatu. Ishrana je na bazi punog pansiona, obroci se služe po principu samoposluživanja.​ ​U rezidenciji postoji WiFi.​ Neguje se internacionalni miks, pa ​se ​polaznici iz iste zemlje ne smeštaju zajedno. Po dolasku se polaže sigurnosni depozit od 50€ koji se vraća ukoliko ništa nije oštećeno.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti su organizovane u toku posle podneva i večeri. Škola organizuje brojne vannastavne aktivnosti nakon časova, a vikendom ekskurzije i izlete po Minhenu i van grada.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje +1 nedelja
Kamp 1400€ 2100€ 2800€ 700€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Datumi kampa su 17.6.-18.8. Boravak je nedelja na subotu.

Program obuhvata: kurs jezika, 20 časova nedeljno, materijal za nastavu, smeštaj u 1/4 sobi, ishranu na bazi punog pansiona, karte za gradski prevoz, aktivnosti i ekskurzije, upotrebu kompjutera, bežični internet.

Cena ne obuhvata: prevoz, transfer, zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno). Transfer sa aerodroma u jednom pravcu iznosi 60€ (od 8-20h).​

Doplate: doplata za dvokrevetnu sobu iznosi 75€ nedeljno.

Prijavljivanje i način plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se depozit u iznosu od 40% od deviznog dela i 5000 dinara, a ostatak do mesec dana pred put ili u više mesečnih rata karticama ili kreditima banaka. Plaćanje se vrši po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha