Kipar skola engleskog – Letnji kamp jezika
Za uzrast od 10-17 godina

Destinacija

Limasol je drugi po veličini grad na ostrvu i poznat turistički centar. Kosmopolitsko mesto locirano na moru poseduje jedinstven identitet, bogatu istoriju i kulturu i veliki broj opcija za posetioce: vožnja bicikala, kruzeve brodovima, obilazak vizantijskih crkava, obilazak vinarija itd.

O školi

Škola English in Cyprus se nalazi u centru Limasola, u novoizgrađenoj i moderno opremljenoj zgradi. Profesorski kadar je visoko kvalifikovan, engleski im je maternji jezik. Škola organizuje letnji kamp za mlade uzrasta 10-17 godina u mestu Episkopi. Nalazi se na oko 15 minuta vožnje od Limasola. Program se realizuje u Episkopiana hotelu.

Kursevi

Nastava se odvija u školi na pet minuta hoda od hotela. Škola je nova i moderno opremljena, sagrađena u mediteranskom stilu. Učionice su svetle, prostrane i klimatizovane. U okviru škole su i kompjuterska laboratorija, teretana, bioskopska sala, sportski tereni. U školi se može kupiti užina i osvežavajuća pića. Program sa vannastavnim aktivnostima se odvija u samoj školi i hotelu.

Časove drže profesori britanskog porekla. Programom je predviđeno 20 časova jezika nedeljno. Čas traje 45 minuta. Polaznici se svrstavaju u grupe prema nivou znanja jezika. Maksimalan broj polaznika u grupi je 15. Svaki polaznik dobija: paket dobrodošlice, majicu sa logom škole, materijal za nastavu, sertifikat na kraju programa.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u Episkopiana hotelu, 3* (mesto Episkopi, oko 15 minuta vožnje od Limasola). Hotel ima recepciju i osoblje na raspolaganju polaznicima 24 sata dnevno. Hotel nudi brojne sportske sadržaje dostupne polaznicima. U okviru hotela su otvoreni bazen, diskoteka, besplatan wi-fi u lobiju (u sobama se internet plaća), fitnes centar koji poseduje i zatvoreni bazen, igraonicu. Sobe su trokrevetne sa sopstvenim kupatilom. U okviru svake sobe je fen za kosu, kablovska televizija, telefon (samo za pozive u okviru hotela). Svaka soba ima i svoju terasu.

Za sve polaznike je obezbeđen pun pansion. Obroci se služe po principu samoposluživanja. Hrana je pre svega zdrava, ukusna i kvalitetna. Nudi se meni. Za vreme celodnevnih ekskurzija, obezbeđen je lanč paket.

Boravak je nedelja na subotu, ili nedelja na nedelju.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. Popodnevne i večernje aktivnosti su podjednako bazirane na sportovima i umetnosti.

Od popodnevnih aktivnosti, polaznici mogu da biraju: odlazak na plažu ili bazen (uz nadzor) i sportove na vodi, rezbarenje, fotografiju, radionicu na temu medija.

Od večernjih aktivnosti na raspolaganju su: zumba, aerobik, ples, fudbal, odbojka, umetnost, rezbarenje, klub fotografa i slično.
U kasnijim večernjim satima, aktuelni su kazino veče, igrice, modne revije, karaoke, lov na zakopano blago, šou za talente, mini olimpijske igre, kvizovi i filmovi.

Jednom nedeljno je obezbeđena celodnevna ekskurzija. Tipične ekskurzije su odlazak u Nikoziju, glavni grad i obilazak grada, i “Lazy day Cruise” koji uključuje obilazak Afroditine stene, Pafos luke i antičkih mozaika Dionisove kuće.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 1630€ 2380€ 3130€

Dinarski deo aranžmana iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 17.6.-19.8.2018.

Cena obuhvata: kurs jezika, smeštaj u rezidenciji na bazi punog pansiona, izlete, aktivnosti, ekskurzije i nadzor, povratni aerodromski transfer.

Cena ne obuhvata: avio kartu (cena varira u zavisnosti od datuma), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), opcione izlete (cca 15€). Ako deca putuju kao nepraćena lica postoji doplata 65€.

Prijavljivanje i način plaćanja. Prilikom prijavljivanja plaća se akontacija od 40% od ukupne cene, ostatak do mesec dana pred put ili u više mesečnih rata karticama ili kreditima banaka. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha