Letnja škola jezika Majami – Rennert Summer Plus – Miami South Beach
Za uzrast 13-17 godina

Destinacija

Majami je najpoznatije letovalište na celoj istočnoj obali SAD-a. Bogatsvo regiona čine kilometarske peščane plaže, bogat sadržaj sportova na vodi, kruzevi, blaga klima koja omogućava uživanje na suncu tokom cele godine. Prestonica svetskog džet seta i noćnog provoda, Majami nudi bezbroj klubova, barova, mesta za odmor i relaksaciju…

South Beach je deo Majamija koji se „mora videti“. Poznat je po kvalitetnim restoranima, noćnom životu i dobrom šopingu. South Beach (SoBe) karakterišu peščane plaže, palme i tropski plava boja vode.

O školi

Škola u Majamiju se nalazi u South Beach-u. Škola je locirana pet minuta pešice od plaže. Škola je moderno opremljena, ima veliku terasu koja gleda na Lincoln Road. Na nastavi je najviše 12 polaznika po grupi.

Program

Skola jezika u Njujorku

Detalji o programu i vannastavne aktivnosti: Dolazak-odlazak je nedelja na subotu. Kurs predviđa 10 lekcija engleskog jezika nedeljno, od ponedeljka do petka. Sledi 10 lekcija nedeljno iz specijalnih oblasti koje su na raspolaganju polaznicima, a koje oni sami biraju. U ponudi postoji više različitih programa: moda, umetnost i dizajn, marina i prirodno okruženje, američki sportovi (polaznik može da menja željene kurseve na nedeljnoj bazi). Sledi pauza za ručak a onda se organizuju radionice, izleti i druge aktivnosti direktno povezane sa odabranim specijalnim kursom. Posle večere organizuju se dodatne akitivnosti, bilo da je reč o drustvenim igrama unutar kampusa, odlazak u muzej, bioskop ili obilazak turističkih atrakcija Majamija.

Vannastavne aktivnosti: časovi salse, zabave na bazenu, sportovi na vodi, razne igre, odlazak u Aventura Mall. U toku nedelje se organizuju jedna celodnevna i četiri poludnevne ekskurzije. Prilikom izleta van Majamija, posećuju se Key Largo i Everglades.

Smeštaj

Smeštaj. Polaznici su smešteni u hotelu The Freehand koji se nalazi u mirnoj ulici na 5 minuta od plaže i 15ak minuta vožnje od škole u South Beach-u. Lociran je u blizini brojnih restorana, prodavnica i znamenitosti. Smeštaj je u četvorokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom. U sobama se nalaze krevet, ormarić, pokrivač, jastuk, posteljina i peškiri, radni sto i stolica. U hotelu su još na raspolaganju besplatan pristup internetu, otvoren bazen, laundž i kafé, prostorija za pranje veša, bicikli na korišćenje.

Ishrana. U toku nedelje polaznici kampa imaju pun pansion, a u toku vikenda polupansion (19 obroka nedeljno). Obroci se uglavnom služe u hotelu ili u kaféu u blizini škole, dok se večera uglavnom služi u restoranima Majamija. Vikendom se služi branč (rani ručak uz isključenje doručka). Postoji mogućnost da se obezbedi specijalna vrsta ishrane na zahtev, uz doplatu.

U kampu su prisutni školski supervizori (prosečno za 15 studenata je zadužen jedan supervizor) koji su tu za svaki vid asistencije.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje +1 nedelja
Rennert South Beach $3485 $5165 $1680
Zimski kamp (1.1.-27.1.) $3195 $4625  $1500

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 1.7.-11.8.2018. Boravak je nedelja na subotu.

Program uključuje: registraciju, smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi punog pansiona radnim danima, vikendom branč + večera, kurs engleskog jezika 10 časova nedeljno+10 časova iz specijalizovanih oblasti po izboru, aktivnosti utvrđene prema nedeljnom rasporedu škole, jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno, jedan kreativni workshop nedeljno iz izabrane oblasti, 3-4 putovanja nedeljno po Majamiju van kampusa, nadzor organizatora i animatora.

Cena ne obuhvata:
 avio kartu, troškove viziranja ($160) i zdravstveno osiguranje (cca 2€ dnevno), povratni aerodromski transfer $240, opcione ekskurzije vikendom.

Prijavljivanje i način plaćanja: prilikom prijavljivanja plaća se akontacija od 30% od ukupne cene i 5000 dinara, ostatak do 21 dan pred put ili u više mesečnih rata karticama ili kreditima banaka. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha