Kursevi engleskog jezika -Rennert, Njujork.
Za uzrast 17+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Njujork je grad sa najvećim brojem stanovnika u SAD-u, preko 8 miliona. Predstavlja trgovinski, finansijski, politički, zabavni i kulturni centar, ne samo regiona, već i celog sveta. Grad je bogat muzejima, savremenim građevinama, galerijama, šoping centarima i noćnim klubovima. Vaš boravak će upravo zato učiniti punim “obaveza” koje nećete želeti da propustite.

O školi

Rennert škola ispunjava najviše standarde učenja engleskog jezika po najsavremenijim metodama. Škola nudi dve lokacije za učenje jezika: Njujork i Majami.

Škola u Njujorku se nalazi na Menhetnu, u blizini zgrade Ujedinjenih nacija, između druge i treće avenije. Učionice su smeštene na 2, 3. i 19. spratu odakle se možete uživati u panorami grada. U blizini se nalazi metro stanica, koja je sa više linija povezena sa ostatkom Menhetna.

Kursevi

Skola jezika u NjujorkuNastava počinje svakog ponedeljka, a za početnike svakog prvog ponedeljka u mesecu. Grupe su od minimum 2 do maksimum 10 polaznika. U zavisnosti od broja polaznika, škola odredjuje da li student pohađa prepodnevnu ili popodnevnu nastavu. Morate imati minimum 17 godina da biste bili prihvaćeni na kurs.

Kursevi. U ponudi su kursevi jezika od 30, 20, 16 ili 10 časova nedeljno, kurs poslovnog jezika, program pripreme za univerzitete.

Specijalni programi. Najpoznatiji su kursevi “umetnost uz učenje jezika”- “Art plus English”. Oni se održavaju delom van same škole, a podrazumevaju učenje jezika uz praksu iz oblasti filma, mode, plesanja, glume, kulinarstva. Postoje i kursevi engleskog iz oblasti prava, finansija, marketinga u grupama do 5 polaznika, razne vrste jedan-na-jedan kurseva, kursevi pripreme za TOEFL (oba centra) i Cambridge testove.

Smeštaj

Smeštaj u Njujorku. U ponudi su studentske rezidencije, smeštaj u porodicama i apartmani na Menhetnu.

Studentskih rezidencija ima više i polaznici koriste zajedničko kupatilo (jedno po spratu). U ponudi su rezidencije na par minuta hoda od škole, dok su druge udaljenje 40-ak minuta javnim prevozom. U nekim rezidencijama je obezbeđen doručak ili polupansion. Ukoliko se odabere smeštaj bez ishrane postoji mogućnost uplate doručka po ceni od 40$ i ručka od 65$ nedeljno, za period ponedeljak-petak, u lokalnoj kafeteriji u blizini škole. Dvokrevetne sobe su na raspolaganju samo studentima koji putuju u zajedno.

Najčešće studenti odsedaju u na Menhetnu u rezidenciji Vanderbilt, u jednokrevetnoj sobi na bazi najma. Adresa je 224 East 47th Street, New York, NY 10017 (između 2. i 3. avenije). Rezidencija je od škole udaljena pet minuta pešice. Sobe su kompletno opremljene. Kupatilo je zajedničko, jedno po spratu. Studenti mogu koristiti i kompletno opremljenu kuhinju u toku dana i rane večeri. U okviru zgrade postoji teretana i bazen, kablovska televizija, klima, WiFi, prostorija za pranje veša.

Smeštaj u porodici pruža mogućnost polazniku da se upozna iz prve ruke sa načinom života Njujorčana. U opciji su porodice na Menhetnu (20-35 minuta prevozom) kao i porodice u Bruklinu i Kvinsu (40-60 minuta prevozom). U porodicama na Menhetnu je obezbeđen doručak ili polupansion, dok je u Bruklinu i Kvinsu obezbeđen polupanison (uz doplatu). Smeštaj je u jednokrevetnim sobama, a kupatilo se najčešće deli sa domaćinima. Dolazak je nedeljom, a odlazak subotom.

Apartmani na Menhetnu su udaljeni 20 do 40 minuta javnim prevozom. Smeštaj je u jednokrevetnoj sobi, u okviru zajedničkih apartmana, od maksimum 3 polaznika. Svaki apartman ima svoje kupatilo i pristup internetu.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. Škola nudi izlete sa profesorima engleskog jezika koji upoznaju studente sa znamenitostima grada.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje 5 nedelja 6 nedelja
Stand.kurs+rezidencija 1/1 $2170 $3130 $4090 $5050 $6010
Stand.kurs+porodica 1/1 ND $2120 $3055 $3990 $4925 $5860

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Cena smeštaja je data za rezidenciju Vanderbilt i za nju postoji doplata za visoku sezonu, u periodu od 1.7.-22.9., u iznosu od 25$ nedeljno.

Doplata za polupansion u porodici iznosi 105$ nedeljno, s tim što se polupansion služi od ponedeljka do petka, a doručak svih 7 dana.

Cena obuhvata: odabrani kurs i smeštaj, upotrebu internet kafea u školi, test pre početka kursa i sertifikat na kraju programa.
Cena ne obuhvata: troškove prevoza,  vize (160$+200$ SEVIS), materijal za nastavu 69$- plaćanje u školi.

Način plaćanja. Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha