Kampovi engleskog jezika u inostranstvu
Letnji kamp Sir Michael u Kembridžu

Ovo je najstarija škola jezika u Kembridžu iz 1954.

Destinacija

Kembridž je jedan od vodećih svetskih centara za obrazovanje već više od 700 godina. Idealno je mesto za odmor i učenje jezika sa bogatom kulturnom baštinom. Kembridž je i mirno mesto gde ćete na najbolji način upoznati englesku kulturu i tradiciju, a da ste pritom samo 80km udaljeni od velike svetske metropole – Londona.

O kampu

Sir Majkl, letnji kamp, na raspolaganju je mladima uzrasta od 14-17 godina, u toku jula i avgusta. Nastava i smeštaj su predviđeni u okviru Studio Kembridž škole. Ovo je najstarija škola jezika u Kembridžu nastala 1954. godine, i smeštena je u staroj, viktorijanskoj građevini. Nalazi se na 10 minuta hoda od centra grada i glavnih gradskih atrakcija. Kembridž je idealan za mlade koji žele da sami istražuju ovaj autentični, studentski grad. Škola obezbeđuje posebne učionice za tinejdžere, odvojeno od ostalih polaznika. Raspolaže prostorom za odmor u školskom dvorištu, kafe barom, internet centrom kao i WiFi konekcijom, bazenom i otvorenim i zatvorenim sportskim terenima na 10 minuta hoda od škole, itd.

Program

Detalji o programu: dolazak/odlazak je nedelja na nedelju. Kurs engleskog jezika traje od ponedeljka do petka u trajanju od 15 sati (20 lekcija) nedeljno. Sav nastavni materijal je obezbeđen, kao i sertifikat po završenom kursu. Nakon časova, počinje program sa aktivnostima predviđenim po nedeljnom rasporedu.

Raspored nedeljnih aktivnosti – smeštaj u rezidenciji

Za leto 2017. osmišljen je nov program “Creative Social Media”. Program uključuje aktivnosti u vezi sa trendovima na društvenim mrežama, pravljenje sajtova, videa, blogova… Više o programu

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u univerzitetskim rezidencijama udaljenim od 5 do 15 minuta hoda do škole, i 5 do 20 minuta hoda do centra grada. Smeštaj se vrši prema raspoloživosti u trenutku prijavljivanja. Sobe su kompletno opremljene, posteljina se menja jednom nedeljno, dok polaznici treba da ponesu svoje peškire. Sobe su uglavnom jednokrevetne, a mogu biti i dvokrevetne (polaznici istog pola dele sobu). Kupatilo je zajedničko, dok neke sobe imaju i sopstveno kupatilo. Ishrana je na bazi punog pansiona, doručak i večera se serviraju u rezidenciji ili kafeteriji koja se nalazi u blizini, dok se ručak servira u okviru školske kantine. U rezidencijama se sve vreme nalaze supervizori tako da polaznici uvek imaju kome da se obrate za svaki vid asistencije. Na raspolaganju je prostorija za pranje veša.

Postoji mogućnost smeštaja u porodicama ukoliko polaznici žele tu opciju.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti uključuju četiri jutarnje ili popodnevne aktivnosti nedeljno, večernje aktivnosti, kao i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno. Aktivnosti se održavaju na samom kampusu, kao i na sportskim terenima koji su na pešačkoj distanci od škole. Svakodnevni su i odlasci u centar grada koji se nalazi na pet minuta hoda od škole.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 1890£ 2565£ 3240£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 24.6.-26.8.2018.
Cena programa uključuje: smeštaj u rezidenciji na bazi punog pansiona, kurs engleskog jezika (20 lekcija nedeljno), knjige za nastavu na engleskom jeziku kao i sav nastavni materijal, sve navedene aktivnosti iz programa i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno, nadzor organizatora i animatora, aerodromske transfere, sertifikat na kraju kursa.

Cena ne obuhvata: avio kartu, zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), troškove vize (cca 120€, plaćanje online).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha