International House
IH Njukasl.

Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Njukasl je poznat po gostoljubljivosti meštana, a zbog burnog noćnog života nedavno je proglašen jednim od 10 najuzbudljivijih gradova na svetu. U gradu odlično funkcioniše metro koji nije skup, a najbolja je opcija za prevoz studenata.

O školi

Internacionalna škola engleskog jezika IH osnovana je 1978. godine. Škola je članica English UK, EAQUALS i akreditovana je od strane British Council-a. Škola se nalazi u samom centru univerzitetskog grada u blizini pozorišta, galerija, muzeja, restorana i noćnih klubova.

Kursevi

Vrste kurseva: standardni (15 ili 20 sati nedeljno), intenzivni (20 sati nedeljno), superintenzivni (30 sati nedeljno), poslovni (15 ili 25 sati nedeljno), pripreme za IELTS, engleski za avijatičare, kurs jezika+stručna praksa, kursevi za profesore jezika.

Smeštaj

Smeštaj: u apartmanima ili porodicama. Apartmani su na 5 minuta hoda od škole i savremeno su opremljeni. U njima se nalazi više spavaćih soba, dnevna soba i kuhinja su zajedničke, kao i kupatila. Porodice se nalaze na najviše 20 minuta putovanja od škole. Polaznici se smeštaju u jednokrevetne ili dvokrevetne sobe, obavezno sa kandidatima iz druge zemlje izuzev u slučaju da zahtevaju suprotno. Mogu se opredeliti za opciju polupansiona ili najma sobe. U dogovoru sa porodicom obroke spremaju kandidati ili porodica.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: bogat socijalni život u Njukaslu, odlazak u Northumbriu (mesto gde su snimani filmovi Hari Poter, Hrabro Srce, Robin Hud…), Hadrijanov zid, Sveto ostrvo, brojni dvorci, organizovane ekskurzije i druženja u toku vikenda…

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+skol.app 1/1 810£ 1190£ 1570£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Doplate. Doplata za intenzivni kurs (25 časova) iznosi 20£ nedeljno.

Cena ne obuhvata: prevoz, troškove vize (cca 120€, plaćanje online), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), aerodromski transfer (£40 po pravcu sa Njukasl međunarodnog aerodroma).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha