Frances King – London Porodični program.
Za mlade od 8-16 godina uz pratnju roditelja.

Destinacija

London leži na obalama Temze, u jugoistočnoj Engleskoj. Svojom raznovrsnošću nudi nezaboravan boravak svakom gostu, bez obzira na godine starosti. Ovaj grad karakterišu sa jedne strane prepune ulice, šoping molovi, dobro poznat noćni život, a sa druge poznati parkovi, muzeji, galerije, ukomponovani kosmopolitskim duhom grada.

Program

Porodični program je namenjen porodicama sa decom gde roditelji dovode decu na nastavu i sami pohađaju kurseve za odrasle ukoliko to žele. Program se organizuje u toku letnjeg i zimskog raspusta.

Frances King škola se nalazi u centralnom Londonu, na više lokacija. Moderno je opremljena, ima interaktivne table, Wi-Fi, kafe bar.

Kurs za juniore. Namenjen je za uzrast do 8-16 godina. Moguće je prihvatiti i dete od 7 godina ukoliko ide zajedno sa starijim bratom ili sestrom. Akcenat je na konverzaciji i oslobođanju jezičke barijere. Lekcije iz gramatike i vokabulara se obrađuju u malim grupama. U okviru programa su organizovane poslepodnevne vannastavne aktivnosti u kojima učestvuju svi članovi porodice i sa grupnim liderom odlaze u muzeje ili u parkove.

Na početku programa vrši se testiranje i polaznik se svrstava u adekvatnu grupu. Na kraju programa dobija se sertifikat o završenom kursu. Časovi traju od ponedeljka do petka od 9-13h. Prvi dan treba doći u 8:30h kako bi se izvršilo testiranje.

Kurs za odrasle. Dok su deca pre podne u školi, roditelji i ostali članovi porodice imaju mogućnost takođe da pohađaju nastavu u Frances King školi.

Aktivnosti

Program obuhvata tri poslepodnevne aktivnosti u toku nedelje i jednu ekskurziju van Londona vikendom.

Aktivnosti koje su organizovane u toku programa: Harry Potter Walk, Christmas Lights, Ice Skating (9£), New Year’s Day Parade, Winter Wonderland, Greenwich Boar Trip (8£), Covent Garden Walk, London Acquarium (15£), Museum of Childhood, Natural History Museum, Madame Tussauds (23£) …

Smeštaj

Smeštaj može biti organizovan u porodicama, rezidencijama, studijima, hotelima. Rezervacije se vrše prema zahtevima putnika.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Family program – juniori 660£ 990£ 1100£
Family program – odrasli 792£ 1088£ 1320£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara.
Moguće je odabrati i duži boravak (do 11 nedelja).

Cena uključuje: kurs jezika od 20 časova nedeljno u toku pre podneva, pojedine aktivnosti, test na početku kursa i sertifikat po završetku programa.

Cena ne uključuje: smeštaj (škola nudi veliki broj rezidencija i apartmana za porodice), registraciju za program koja iznosi 125GBP za celu porodicu, troškove vize (oko 120€, plaća se na sajtu ambasade), zdravstvenog osiguranja (cca 1€ dnevno), troškove prevoza (agencija obezbeđuje avio kartu).

Prijavljivanje i način plaćanja: prilikom prijavljivanja plaća se rezervacija od 5000 dinara i 30% od ukupne cene programa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate. Isplata je do mesec dana pred put.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha