Učenje jezika na Malti – Sprachcaffe
Za uzrast 18+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Malta je mala, ostrvska zemlja koju sačinjava više ostrva od kojih su tri gusto naseljena. Britanci su tokom istorije ostavili najdublji pečat. Zvanični jezici su malteški i engleski, vozi se levom stranom, novine se štampaju na engleskom, čak je i omiljeni doručak engleski. Sa vrlo prijatnom klimom, privlačno je mesto za boravak i učenje jezika tokom cele godine. Glavni grad je Valeta.

O školi

Sprachcaffe škola se nalazi u St Julians-u, u blizini glavnog grada Valete. Nekada je to bilo ribarsko mestašce, pa se i danas okruženje odlikuje malim kućama živih boja i mnoštvom brodića na obali. Locirana je u mirnom delu St Julins-a, ali veoma blizu centra noćnog života ostrva, Pačevila. Centar grada nalazi se 10 minuta peške od kompleksa, gde su brojne turističke atrakcije i oko 350 restorana, barova, kafića, diskoteka i noćnih klubova.

Kompleks u kojem je smeštena škola sa svim pratećim objektima je u arhitektonskom smislu veoma interesantan objekat, izgrađen na prelazu dva veka, kombinovanjem grčkih i rimskih elemenata. Celokupan sadržaj se nalazi na jednom mestu, u okviru školskog kampusa: klimatizovane učionice, apartmani, prostorije za odmor, bar, restoran, diskoteka, video sala, radna soba, biblioteka, teren za odbojku i otvoren bazen u centru kampusa. Na velikom, otvorenom prostoru, uz cele godine prisutno sunce, polaznicima je na raspolaganju bezbroj opcija za zabavu. Pored učionica i apartmana koji se nalaze u okviru kompleksa škole, na raspolaganju u slobodno vreme imate i kafe bar, restoran i diskoteku. Pored toga, kompleks okružuje prostran vrt u kojem se možete opuštati i u prijatnoj atmosferi učiti engleski.

Kursevi

Kursevi jezika u inostranstvuNastava se odvija uglavnom u prepodnevnim časovima, jedan čas traje 45 minuta. U Sprachcaffe školi u St Julians-u postoje kursevi svih nivoa znanja engleskog jezika, od osnovnog za početnike, do naprednih nivoa.

Vrste kurseva: standardni (4 časa dnevno, 5 dana nedeljno, maksimum 10 polaznika u grupi), intenzivni (6 časova dnevno, 5 dana nedeljno, maksimum 10 polaznika u grupi), kursevi u mini grupama (4 časa dnevno, 5 dana nedeljno, maksimum 6 polaznika u grupi), individualni časovi (2, 4 ili 6 časova dnevno, termini po zahtevu), biznis kurseva, priprema ispita (Kembridž ispit, 20 ili 30 časova nedeljno uključujući i pripremni test), poslovni engleski, dugotrajni kursevi (minimum 8 nedelja, 4 ili 6 časova dnevno, 5 dana nedeljno).

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u Sprachcaffe apartmanima (koje delite sa osobama raznih nacionalnosti koji su učenici škole), privatnim studijima (mali stan samo za vas) i porodicama.

Apartman deli 5-6 studenata. Svaki apartman poseduje jednokrevetne i dvokrevetne sobe, opremljenu kuhinju, kupatilo i prateći namestaj. U niskoj sezoni smeštaj je uvek u okviru kapusa, dok u visokoj sezoni se iznajmljuju dodatni apartmani koji su na 15 minuta hoda od škole.

Privatni studio se može rezervisati kroz jednokrevetne i dvokrevetne sobe. Studiji su kvalitetnije opremljeni i poseduju sopstveno kupatilo. Svi studiji se nalaze u okiru školskog kampusa.

Smeštaj u porodici je idealna prilika da se posle časova nastavi komunikacija sa članovima porodice domaćina čime se uz maksimalno vežbanje engleskog jezika polaznik detaljno upoznaje sa lokalnom kulturom i načinom života.

Aktivnosti

U ponudi su brojne aktivnosti i ekskurzije tokom cele nedelje. Polaznik po dolasku na destinaciju može da proveri nedeljni raspored i odluči na šta želi da se prijavi. Najčešće aktivnosti su sportski turniri, odlazak na brod, surfovanje, koncerti, bilijar, odlazak u restorane, barove i klubove, odlasci na plažu, itd.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje 5 nedelja 6 nedelja
Stand.kurs+app 1/2 700€ 980€ 1260€ 1540€ 1820€

Doplata za smeštaj u periodu od ​18​.​3​.-1​6​.6. i 2​6​.8.-​29​.9. iznosi 50€ nedeljno. Doplata za smeštaj u periodu od 1​7​.6.-2​5​.8. iznosi 100€ nedeljno. Doplata za polupansion iznosi 125€ nedeljno.
Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

​Cena ne obuhvata: prevoz, povratni aerodromski transfer 40€​,​ materijal za nastavu (može se kupiti ili iznajmiti, uz doplatu), ​zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno)​.
Od 1.6.2016. svaka punoletna osoba plaća ECO taksu u iznosu od 0.5€ dnevno, ali ne više od 5€ ukupno.​

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha