Letnja skola engleskog – Kamp jezika u Kenterberiju
Za uzrast 13-17 godina

Destinacija

Kenterberi je istorijski katedralni grad u Engleskoj. Nalazi se na 90 minuta vožnje od Londona. Kamp jezika je organizovan u okviru King’s škole. Škola datira iz 597. i smatra se najstarijom internatskom školom u Britaniji. Škola se nalazi u okviru Kenterberi katedrale i porti Svetog Augustina, građevinama koje su deo svetske kulturne baštine i nalaze se u srcu srednjevekovnog Kenterberija. U sadašnjem obliku škola postoji od 16. veka.

O školi

St. Giles je prestižna škola jezika, osnovana 1955. godine. Danas je ova škola jedan od najvećih i najuspešnijih internacionalnih centara za učenje jezika. Škola nudi mladima iz celog sveta priliku da usavrše svoje znanje engleskog jezika kroz program bogat brojnim aktivnostima. Ono što St. Giles posebno ističe, je raznovrsnost nacija koje dolaze da uče jezik. Ovo je prilika da dete kroz zabavu i igru nauči engleski jezik.

Škola ima sledeće akreditacije: British Council, English UK, English USA, CEA, Languages Canada.

Nastava i smeštaj se odvijaju u okviru King’s škole. Moderan smeštaj, učionice i sadržaji za rekreaciju, u kombinaciji sa srednjevekovnom školskom građevinom, predstavljaju fascinantno iskustvo. U blizini kampusa se nalazi sportski centar u kome su zatvoren bazen, teretana, tereni za tenis i skvoš, i razna igrališta. Kamp je kapaciteta 170 polaznika.

Program

Kursevi engleskog jezikaKamp traje u toku jula i avgusta, počinje i završava se nedeljom!
Program učenja jezika obuhvata 20 časova jezika, u grupama od po maksimalno 12 polaznika. Nastava se odvija u 6 različitih nivoa, od početnog do naprednog. Časovi traju 50 minuta. Testiranje se vrši na samom početku kursa, a po završetku programa svi kandidati dobijaju sertifikat o završenom kursu.

U okviru programa postoje brojne aktivnosti. Popodnevne aktivnosti obuhvataju sportove: plivanje, stoni tenis, košarka, fudbal, odbojka. Uveče su organizovane karaoke, disko večeri, kuglanje, gledanje filmova, radionice.

Obezbeđene su dve celodnevne i jedna poludnevna ekskurzija nedeljno. Celodnevne ekskurzije: London Sightseeing, Cambridge, Stonehenge, Brighton. Poludnevne ekskurzije: Windsor Castle, historic Hastings, Dover.

Nedeljni program aktivnosti

Smeštaj

Smeštaj je u rezidenciji, u jednokrevetnim i višekrevetnim (2,3 ili 4 đaka po sobi) kompletno opremljenim sobama sa zajedničkim kupatilima (na četvoro polaznika jedno kupatilo). Mladi u kampu imaju nadzor 24/7.

Ishrana je na bazi punog pansiona. Obroci (doručak, ručak i večera) se služe u restoranu, izuzev kada su organizovane ekskurzije, i tada se polaznicima daje lunch paket. Polaznicima se služi raznovrsna ishrana, a specijalna (dijetalna) ishrana se može tražiti prilikom rezervacije.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 2070£ 3105£ 4140£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 8.7.-12.8.2018. Polasci su nedeljom.

Doplata za 5 sati časova tenisa iznosi 120£, dok za 5 sati časova mačevanja iznosi 155£ nedeljno.

Cena uključuje: kurs od 20 lekcija nedeljno, smeštaj u rezidenciji u višekrevetnoj sobi na bazi punog pansiona, dve celodnevne ekskurzije nedeljno, dve poludnevne ekskurzije nedeljno, popodnevne i večernje aktivnosti, nadzor 24/7, dostupnu telefonsku liniju 24h za hitne slučajeve, školsku torbu, test na početku kursa i sertifikat po završetku programa.

Cena ne uključuje: troškove vize (oko 120€, plaća se na sajtu ambasade), zdravstvenog osiguranja (cca 1€ dnevno), troškove prevoza (agencija obezbeđuje avio kartu). Cena povratnog aerodromskog transfera sa Hitrou aerodroma iznosi 240£.

Prijavljivanje i način plaćanja: prilikom prijavljivanja plaća se rezervacija od 5000 dinara i 30% od ukupne cene programa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate. Isplata je do mesec dana pred put.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha