Letnje škole engleskog jezika u Engleskoj – Kamp Sir Christopher u Kembridžu
Za uzrast 16-19 godina

Destinacija

Kembridž je jedan od vodećih svetskih centara za obrazovanje već više od 700 godina. Idealno je mesto za odmor i učenje jezika sa bogatom kulturnom baštinom. Kembridž je i mirno mesto gde ćete na najbolji način upoznati englesku kulturu i tradiciju, a da ste pritom samo 80km udaljeni od velike svetske metropole – Londona.

O kampu

Sir Christopher letnji kamp je na raspolaganju mladima uzrasta od 16-19 godina, u toku jula i avgusta. Nastava i smeštaj su predviđeni u okviru Ridley Hall Univerziteta u Kembridžu. To je autentična britanska zgrada stara 130 godina, okružena velikim zelenim travnjakom. Nalazi se u centru Kembridža, na samo pet minuta od strogog centra i glavnih gradskih atrakcija. Nudi idealnu mogućnost starijim tinejdžerima da sami istraže grad. Škola već 46 godina zakupljuje ovaj prostor za organizovanje kampova za mlade. Škola ima prostor za odmor na otvorenom u baštama, otvorene i zatvorene sportske terene. U okviru kampa su i obezbeđenje i supervizori koji su na raspolaganju polaznicima kampa.

Program

Kursevi engleskog jezika u KembridzuDetalji o programu: Dolazak-odlazak je nedelja na nedelju. Sav nastavni materijal je obezbeđen, kao i sertifikat po završenom kursu. Kurs engleskog jezika može se izabrati između standardnog kursa od 15h (20 lekcija) nedeljno ili intenzivnog u trajanju od 21h (28 lekcija) nedeljno. Nakon časova počinje program sa aktivnostima predviđenim po nedeljnom rasporedu. U slučaju odabira intenzivnog kursa, zbog dužine trajanja časova polaznik će imati nešto manje vannastavnih aktivnosti.

Primer rasporeda nedeljnih aktivnosti u kampu

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u Ridley Hall i Newnham College rezidencijama. Smeštaj se vrši prema raspoloživosti u trenutku prijavljivanja. Sobe su kompletno opremljene, posteljina se menja jednom nedeljno dok polaznici treba da ponesu svoje peškire. Kupatilo je zajedničko, a postoji i manji broj soba sa sopstvenim kupatilom. Sobe su uglavnom jednokrevetne, a mogu biti i dvokrevetne i dele je polaznici istog pola. Ishrana je na bazi punog pansiona (obroci se služe zajedno svim polazicima kampa). U okviru rezidencija nalazi se prostorija za pranje veša.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti uključuju četiri jutarnje ili popodnevne aktivnosti nedeljno, aktivnosti svako veče kao i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno. Aktivnosti se održavaju na samom kampusu kao i na sportskim terenima koji su na pešačkoj distanci od škole. Svakodnevni su i odlasci u centar grada koji se nalazi na pet minuta hoda od škole.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 1890£ 2565£ 3240£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 1.7.-26.8.2018.

Cena programa uključuje: smeštaj u rezidenciji van kampusa na bazi punog pansiona, kurs engleskog jezika (20 časova nedeljno ili 28 časova nedeljno bez doplate), knjige za nastavu na engleskom jeziku kao i sav nastavni materijal, sve navedene aktivnosti iz programa i jedna celodnevna ekskurzija nedeljno, nadzor organizatora i animatora, aerodromske transfere, sertifikat na kraju kursa.

Cena ne obuhvata: avio kartu, zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), troškove vize (cca 120€, plaćanje u ambasadi). Takođe postoji sigurnosni depozit za ključeve od sobe i rezidencije u iznosu od £20 (za slučaj da polaznik izgubi ključeve) koji se vraća na kraju programa.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha