Standardni i specijalizovani poslovni engleski
U toku cele godine.

Destinacija

London leži na obalama Temze, u jugoistočnoj Engleskoj. Svojom raznovrsnošću nudi nezaboravan boravak svakom gostu, bez obzira na godine starosti. Ovaj grad karakterišu sa jedne strane prepune ulice, šoping molovi, dobro poznat noćni život, a sa druge poznati parkovi, muzeji, galerije, ukomponovani kosmopolitskim duhom grada.

San Francisko je već dugi niz godina jedan od omiljenih gradova na svetu brojnih turista, ali i veoma popularna destinacija za učenje jezika. Zbog svoje blage klime tokom čitave godine, brojnih znamenitosti, velelepnih građevina, mostova, kao i brojnih kafića, prodavnica i restorana, San Francisko je dom brojnim posetiocima iz najrazličitijih krajeva sveta.

O školi

St. Giles je prestižna škola jezika, osnovana 1955. godine. Nalazi se na dve lokacije u Londonu, u strogom centru grada i u širem centru (u trećoj zoni), u elitnom, rezidencijalnom delu grada. Pored škola u Londonu, St. Giles ima i druge lokacije u Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi i Brazilu. Svake godine oko 10.000 polaznika iz preko 90 zemalja sveta pohađa kurs jezika u nekom od centara ove škole.

Škola St. Giles Central London se nalazi u strogom centru Londona, pored Britanskog muzeja, a na pešačkoj distanci od Parlamenta i Nacionalne galerije. U okviru ove škole nalazi se i poseban Platinum centar namenjen isključivo poslovnim korisnicima. U tom centru se odvija nastava a postoje i prostorije za odmor i druženje sa poslovnim ljudima koji su dosli u London sa istim ciljem. Polaznicima je na raspolaganju je velika kafeterija na krovu zgrade, gde uz hranu i piće mogu uživati u pogledu na grad. Zgrada škole je renovirana i modernizovana, sa 27 novoopremljenih učionica. U sklopu škole je internet kafe sa besplatnim internetom, kompjuterska laboratorija sa softverima za učenje engleskog jezika, biblioteka, soba sa TV/video/DVD/ opremom, jezička laboratorija.

Škola St. Giles se nalazi u strogom centru grada. U neposrednoj blizini se nalaze i stajališta za javni prevoz. U neposrednoj blizini je i Union skver na kome se nalaze i najveći šoping centri, brojne galerije, muzeji… U školi ćete učiti autentičan američki engleski jezik. Centar za učenje osnovan je 1982. godine i jedan je od najbolje opremljenih centara za učenje jezika u ovom regionu. U njegovom sklopu se nalazi 19 prostranih i moderno opremljenih učionica, jezička laboratorija, internet kafe, bioblioteka sa audio i video opremom, računarima koji su na raspolaganju studentima, studentski kafe i laundž.

Škola ima sledeće akreditacije: British Council u BritanijiAAIEP i CEA u Americi,  Languages Canada u Kanadi. Takođe škola je članica English UK-a.

Kursevi

Kursevi engleskog jezikaPlatinum kursevi namenjeni su menadžerima, profesionalcima i ljudima iz sveta biznisa koji žele unaprede znanje engleskog jezika u sferi svojih poslovnih interesovanja. Bilo da je u pitanju priprema za konkretan zadatak, kao sto je priprema prezentacije ili unapređenje veštine pregovaranja, ili da je u pitanju dugoročni razvoj karijere, St. Giles Platinum kursevi će vidno unaprediti Vaše samopouzdanje, sposobnost i veštine bolje komunikacije.

Kursevi. U ponudi su Platinum kursevi na 4 lokacije: London, Brajton, San Francisko i Vankuver. Polaznik škole bira izmedju 3 kursa:

  • Platinum grupni kurs – 15, 20, 25, 30 ili 35 časova nedeljno u grupi od maksimum 5 polaznika. Ovo je standardni Platinum kurs, broj časova polaznik sam bira.
  • Platinum jedan-na-jedan kurs – 15, 20, 25, 30 ili 35 individualnih časova nedeljno, specijalno dizajniranih po želji samog polaznika. Polaznik se može odlučiti za jedan od ponuđenih specijalnih programa engleskog jezika iz sfere prava, finansija, medicine, ljudskih resursa, novinarstva
  • Platinum plus kurs – izbor jednog od grupnih kurseva sa dodatkom od 5 ili više individualnih jedan-na-jedan časova. Predstavlja intenzivni kurs engleskog jezika za polaznike koje žele da svoje vreme u potpunosti posvete učenju.

Virtuelne ture kroz školu u Londonu (central)

Smeštaj

Smeštaj je predviđen u hotelima od tri do pet zvezdica ili u “superior” porodicama. Hoteli se nalaze na pesačkoj distanci od školskih centara. Rezervaciju vrši sama škola koja bukira hotel i dobija snižene cene za svoje polaznike. Svi hoteli su locirani u centru grada, u blizini gradskih znamenitosti.

“Superior” porodice podrazumevaju smeštaj više kategorije od standarde, bolje opremljene kuće smeštene u rezidencijalnim naseljima.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. Škola nudi veliki broj kulturnih i društvenih aktivnosti tokom nedelje bilo da je u pitanju odlazak u pozorište, operu, restoran, muzeje i galerije. Tokom vikenda se organizuju putovanja i ekskurzije. Polaznici jedan-na-jedan kursa odlaze na ručak sa profesorom po završetku kursa. Detaljnije kanidadat se može informisati po dolasku u školu.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kurs+porodica 2028£ 2960£ 3862£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara.
Cena je data za platinum kurs (20 časova nedeljno) + smeštaj u porodici u 1/1 sobi sa sopstvenim kupatilom, na bazi polupansiona.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha