St Giles International
Skola engleskog jezika u Njujorku.

Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Njujork je grad sa najvećim brojem stanovnika u Sjedinjenim Američkim Državama, preko 8 miliona, i predstavlja trgovinski, finansijski, politički, zabavni i kulturni centar, ne samo regiona, već i celog sveta. Grad je bogat muzejima, savremenim građevinama, galerijama, šoping centrima i noćnim klubovima. Vaš boravak će upravo zato učiniti punim ‘obaveza’ koje nećete želeti da propustite.

O školi

St Giles New York škola je locirana u srcu Menhetna, na Petoj aveniji. Empire State, Greenwich Village, Times Square, su na samo par koraka od škole. Kapaciteta je 400 polaznika. Moderno je opremljena i kompletno renovirana, a otvorena je u januaru 2011. godine. Morate imati minimum 16 godina da biste pohađali ovu školu. Metro stanica je na pet minuta hoda. U sklopu škole su 32 učionice, jezička laboratorija, internet kafe sa 35 računara, studentski kafe i laundž za odmor, knjižara. Sve učionice poseduju bele interaktivne table, tako da je učenje po poslednjoj tehnologiji. Škola poseduje besplatan bežični internet.

Škola ima sledeće akreditacije: British Council u BritanijiAAIEP i CEA u Americi,  Languages Canada u Kanadi. Takođe škola je članica English UK-a.

Kursevi

Kursevi engleskog jezikaKursevi engleskog jezika se mogu započeti svakog ponedeljka u mesecu. U grupi je maksimum 12 polaznika, pa se velika pažnja posvećuje pojedincima. Mogu se odabrati kursevi sa fondom od 20, 22 ili 28 časova. Postoje i individualni časovi i program English plus.

Od specijalnih kurseva jezika nude se pripreme za TOEFL, TOEIC, Cambridge FCE, CAE i CPE, kao i specijalni programi učenja jezika za poslovne korisnike.

Virtuelne ture kroz školu u Njujorku

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u rezidencijama, koje se mogu rezervisati tokom cele godine, porodicama, superior porodicama, apartmanima ili hotelima.

U rezidencijama mogu odsesti polaznici koji imaju preko 18 godina. Rezidencije su: New Yorker i Vanderbilt. Rezidencija The Towers at CCNY je otvorena tokom leta i namenjena je isključivo polaznicima uzrasta 16 i 17 godina.

New Yorker rezidencija je udaljena je 10-14 minuta pešice od škole. Smeštaj je u jednokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, na bazi najma.

Rezidencija Vanderbilt ima jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom. Dvokrevetne sobe su namenjene polaznicima koji zajedno putuju.

Može se odsesti i u hotelima St Giles, Pennsylvania, La Quinta, kao i apartmanima na Menhetnu i van njega.

Smeštaj u porodicama je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Porodice su locirane po celom gradu (Brooklyn, Queens, Bronx, Long Island…). Smeštaj je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Postoji mogućnost smeštaja u porodici na Menhetnu uz doplatu.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: škola organizuje brojna druženja i grupne obilaske znamenitosti poput Kipa Slobode, MOMA muzeja, Empire State-a, i mnogih drugih.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs(20)+porodica $1727 $2468 $3029
Stand.kurs(20)+rezidencija $2277 $3293 $4129

Napomena. Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.
Cena standardnog kursa koji se održava posle podne je oko $85 nedeljno niža od prepodnevnog kursa datog u tabeli.
Cena u porodici se odnosi na smeštaj u jednokrevetnoj sobi, na bazi noćenja sa doručkom.
Cena za rezidenciju se odnosi na smeštaj u New Yorker rezidenciji, u jednokrevetnoj sobi, na bazi najma.

Doplate. Mladi do 18 godina imaju doplatu za smeštaj u porodici od 25$ nedeljno. Cena transfera iznosi $137 po pravcu.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha