Srednjoškolcima nudimo program kulturne razmene u trajanju od 10 meseci. Popularno se zove AYP. Reč je o državnim školama i smeštaju u volonterskim porodicama. Program se realizuje na teritoriji Amerike, Italije, Francuske, Španije, Austrije i Nemačke. Za većinu destinacija izbor regiona nije moguć. Za neke destinacije moguće tražiti željeni region uz doplatu. Đaci mogu pohađati samo jednom ovaj program u toku svog školovanja na istoj destinaciji.

Osim državnih, nudimo i veliki broj privatnih škola (sa porodičnim ili internatskim smeštajem). Škole su u Americi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Švajcarskoj… Program je predviđen za đake koji žele diplomu strane srednje škole i da idu na program duže od godinu dana. Ostvarivanjem strane diplome na nekom od programa koje nudimo (IB, Sixth Form, Irish Leaving Certificate, i sl.) upis na prestižne, strane fakultete je zagarantovan!

Kulturna razmena ili privatne škole?

Za sve one koji pre svega žele iskustvo preporučujemo AYP program. Za one zrelije i odlučnije, predlažemo neku od privatnih škola.

Evropa ili Amerika?

Često je kako đacima, tako i roditeljima problem u odabiru destinacije. Sarađujemo sa brojnim školama širom sveta, a odabir destinacije je podjednako važan kao i odabir škole.

Posavetujte se sa nama!

Prvi naš savet je da planirate unapred. Prijavljivanje za srednje škole počinje i godinu dana unapred. Zakazite sastanak na početku školske godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *