Sportski kamp u Engleskoj
Škola fudbala Arsenal plus engleski jezik

Za uzrast od 14 – 17 godina

Destinacija

Aksbridž (London Uxbridge) je živopisno predgrađe Londona, u zoni 6. Nalazi se na samo 40 minuta vožnje metroom od centra Londona i 8km od Hitrou aerodroma. Aksbridž je značajan centar za trgovinu, a takođe se u njemu nalazi Brunel Univerzitet. Veći deo centra čini pešačka zona. Tokom izgradnje jednog tržnog centra, pronađeni su ostaci iz srednjeg veka i bronzanog doba.

O školi

Stafford House škola je nastala 1952. godine i poseduje dva centra za učenje jezika, u Londonu i Kenterberiju. Škola je deo grupacije Cambridge Education Group, koji u svom sastavu ima CATS College, srednju školu sa A levels i Foundation programom, koji Vas spremaju za upis na prestižne univerzitete u V. Britaniji.

Za ljubitelje fudbala u ponudi je kombinacija kursa engleskog jezika i učenja tajni fudbala u okviru Arsenalove škole fudbala. Nastava se odvija na modernom i prostranom kampusu Brunel Univerziteta, koji se nalazi na 15 minuta hoda od samog grada. Kampus poseduje neke od najboljih sportskih terena u zemlji, gde često gostuju najbolji svetski sportisti, poput atletskog tima sa Jamajke.

Program

Program se sastoji od nastave engleskog jezika i časova fudbala pod vođstvom trenera škole fudbala Arsenal koje je odobrila UEFA. Program obuhvata: 20 časova fudbala nedeljno (prepodne), 15 časova jezika nedeljno, posetu stadiona Emirati, besplatnu Arsenalovu opremu (šorc, majica škole fudbala Arsenal i čarape). 
Primer programa

Kurs jezika. Polaznici imaju specijalno osmišljen program sa akcentom na fudbalu i fudbalskom vokabularu. Program takođe obuhvata seminare o ishrani fudbalera, psihologiji, taktici i tome kako se postaje dobar fudbaler.

Smeštaj

U Aksbridžu, smeštaj je u rezidenciji, u jednokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, opremljene po visokom standardu. Takođe postoje prostorije za pranje veša. U neposrednom okruženju nalaze se supermarket, apoteka, radnje i kafići.

Ishrana je na bazi punog pansiona. Obroci se služe u restoranu kampa (samoposluživanje). U ponudi je uvek i topao obrok, kao i veliki izbor salata, svežeg voća i dezerta za večeru. Izbor hrane je prilagođen internacionalnom miksu polaznika.

Aktivnosti

Aksbridž – kampus poseduje sportsku dvoranu i brojne terene (uključujući i teniski teren).

Na kraju dana se organizuju večernje aktivnosti, a takođe i poludnevne i celodnevne ekskurzije. U zavisnosti od rasporeda, obilaze se Brajton, Oksford, Bat, kao i razne znamenitosti u Londonu.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 2700£ 3930£ 5160£

Za naše polaznike važi popust od 100£ na cene iz tabele!
Dinarski deo aranžmana iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 1.7.-29.7.

Program uključuje: smeštaj na bazi punog pansiona, kurs engleskog jezika i časove fudbala, aktivnosti i ekskurzije utvrđene prema nedeljnom rasporedu škole, nadzor organizatora i animatora, aerodromske transfere.

Cena ne obuhvata: avio kartu, troškove vize, i zdravstveno osiguranje (obavezno – cca 1€ dnevno).

Način plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kampa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha