St Giles škola – kursevi jezika u Brajtonu.
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Brajton se nalazi na južnoj obali Engleske. Poznat je univerzitetski centar sa dva renomirana Univerziteta i 22 škole jezika.

O školi

St. Giles je prestižna škola jezika, osnovana 1955. godine. Nalazi se na dve lokacije u Londonu, u strogom centru grada i u širem centru (u trećoj zoni), u elitnom, rezidencijalnom delu grada. Pored škola u Londonu, St. Giles ima i druge lokacije u Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi i Brazilu. Svake godine oko 10.000 polaznika iz preko 90 zemalja sveta pohađa kurs jezika u nekom od centara ove škole.

St. Giles škola u Brajtonu se nalazi u strogom centru grada pored čuvenog Kraljevskog paviljona, sagrađenog za Kralja Džordža IV. U neposrednoj blizini se nalaze i muzej, galerija, pozorišta, bioskopi, biblioteka, prodavnice, restorani, klubovi i pabovi. Škola u svom sastavu ima tri međusobno povezane zgrade u čijem okviru se nalazi 26 učionica, knjižara, jezička laboratorija, kompjuterska laboratorija, internet kafe, kafeterija, itd.

Škola ima sledeće akreditacije:British Council u Britaniji, AAIEP i CEA u Americi,  Languages Canada u Kanadi. Takođe škola je članica English UK-a.

Kursevi

Kursevi engleskog jezikaNastava. Časovi se odvijaju u prepodnevnim i popodnevnim satima, u grupama do 12 polaznika. Dužina trajanja časa je 50 minuta. Nastavu možete započeti svakog ponedeljka u mesecu, izuzev apsolutnih početnika koji nastavu počinju određenih datuma i po posebnom programu.

Vrste kurseva: standardni (20 časova nedeljno), intenzivni (28 časova nedeljno), standardni “economy” popodnevni program (15 časova nedeljno), platinum kursevi (maksimalno 5 polaznika ili jedan na jedan), akademski kursevi (u trajanju od godinu dana, maksimalno 14 polaznika) i letnji kampovi za decu i tinejdžere.

Specijalni programi: poslovni engleski, engleski jezik u turizmu, u umetnosti i dizajnu, engleski jezik za profesore engleskog jezika, priprema za IELTSTOEFL, neplaćena stručna praksa (kurs jezika u trajanju od 4 nedelje uz praksu u struci u kompaniji) i specijalan kurs “Christmas experience”.

Virtuelne ture kroz školu u Brajtonu

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u rezidencijama, porodicama i obližnjim hotelima. Rezidencije se nalaze u blizini škole (pešačka distanca ili kraća vožnja). Sobe su jednokrevetne, ili dvokrevetne sa sopstvenim ili zajedničkim kupatilom, na bazi najma ili noćenja sa doručkom. Način služenja obroka je samoposluživanje. Doručak je kontinentalni. Porodice su pažljivo odabrane i nalaze se u proseku na 20-45 minuta vožnje metroom do škole. Smeštaj je u 1/1 sobama, a za one koji putuju sa prijateljem, i u 1/2 sobama na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Doručak polaznici spremaju sami, ili im porodica servira obrok, a večeraju sa porodicom u dogovoreno vreme. Za večeru se služi supa, glavno jelo i dezert.

Izgled sobe u George Street rezidenciji

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: škola nudi brojne aktivnosti i ekskurzije poput organizovanih odlazaka u muzeje, bioskope, pabove, disko večeri… Tokom vikenda su organizovani odlasci u Oksford, Kembridž, Škotsku, Vels, pa čak i u Pariz i Amsterdam.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+porodica 992£ 1433£ 1758£
Stand.kurs+rezidencija 1222£ 1778£ 2218£

Napomena. Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.
Cena standardnog kursa koji se održava posle podne je oko 70£ nedeljno niža od prepodnevnog kursa datog u cenovniku.

Cena u St Giles rezidenciji (4 minuta peške od škole) data je za jednokrevetnu sobu sa sopstvenim kupatilom, na bazi najma.
Cena za smeštaj u porodici se odnosi na standardne porodice, u jednokrevetnoj sobi na bazi polupansiona.

Doplate. Visoka sezona 24.06.-26.08.2017. U visokoj sezoni doplata za smeštaj iznosi 10£ nedeljno. Polaznici uzrasta 16-17 godina imaju dodatnu doplatu za smeštaj u porodici.Transfer u jednom pravu iznosi 143£ sa Hitrou aerodroma, a 75£ za Getvik aerodroma.

Cena ne obuhvata: prevoz, troškove vize (cca 120-130€, plaćanje online), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), materijal za nastavu (25£-50£).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha