Znanje stranog jezika pruža svakom pojedincu brojne mogućnosti, u poslovnom svetu i svakodnevnom životu. Odabrali smo proverene, međunarodno priznate škole jezika. Kursevi jezika su namenjeni svim uzrastima. Postoje kursevi za juniore od 10-19 godina u vidu letnjih i zimskih kampova sa nadzorom. Postoje kursevi za odrasle koji moraju imati minimum 16 godina (gornja starosna granica ne postoji). Postoje stručni i specijalizovani kursevi za profesionalce (poslovni korisnici). Na početku kursa vrši se testiranje. Polaznici se svrstavaju u male grupe prema nivou znanja. Po završetku kursa dobija se sertifikat. Kursevi mogu biti standardni, intenzivni, porodični, specijalizovani za brojne oblasti (ekonomiju, turizam, medicinu itd.), kursevi za profesore jezika…

Smeštaj je u porodicama, apartmanima, studentskim rezidencijama ili hotelima. O tome polaznici sami odlučuju. Dužinu boravka takođe biraju sami (dve nedelje i duže). Kursevi su aktuelni tokom cele godine izuzev kampova koji se organizuju u toku letnjeg i zimskog raspusta. Polasci su uglavnom individualni ali i grupni. Prednosti individualnih polazaka u odnosu na grupne su brojne. Polaznici postižu veći napredak u učenju jezika (usmereni su na polaznike iz celog sveta a nisu deo grupe vršnjaka iz svoje zemlje). Potpuno su bezbedni jer se o njima brinu predstavnici škole na destinaciji.


Kategorije - odrasli i juniori

Za najmlađe polaznike i tinejdžere smo pripremili brojne kampove jezika sa nadzorom. Odrasli se mogu opredeliti za klasične ili specijalizovane kurseve na brojim destinacijama.

Izbor jezika i destinacije

Odaberite jezik prema destinaciji gde se on izvorno govori!

Rezervacija

Rezervišite svoje putovanje online ili lično u agenciji uz našu pomoć!

TRENUTNO AKTUELNE PROMOCIJE
letnja skola engleskog

Letnji kamp jezika u Kenterberiju

Kamp za uzrast od 13-17 godina organizovan je u okviru King’s škole koja datira iz 597. i smatra se najstarijom internatskom školom u Britaniji.
letnji kamp jezika

Notingem, letnji kamp jezika za mlade

Za uzrast od 10-17 godina. Nastava, smeštaj i aktivnosti se odvijaju na Notingem Univerzitetu koji je rangiran u top 10 britanskih univerziteta.
letnji kamp jezika u becu

Program učenja nemačkog jezika u Beču

Letnju školu u Beču osnovala je Maria Terezia. Nalazi se u centru Beča nedaleko od istorijskih znamenitosti grada. Program je namenjen mladima uzrasta od 12-17 godina.
letnji kurs jezika na floridi

Letnji kurs jezika na Floridi za mlade

Kamp je lociran u St Petersburgu na Floridi, u blizini Walt Disney World-a, Sea World-a, Universal Studios-a i Adventure Island-a. Namenjen je uzrastu od 8-17 godina.
skola engleskog jezika u njujorku

St Giles skola engleskog jezika u Njujorku

St Giles New York škola je locirana u srcu Menhetna, na Petoj aveniji. Empire State, Greenwich Village, Times Square, su na samo par koraka od škole. Moderno je opremljena i kompletno renovirana, a otvorena je u januaru 2011. godine.