Kembridž škola jezika – Studio Cambridge.
Za uzrast 18+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Kembridž je jedan od vodećih svetskih centara za obrazovanje već više od 700 godina. Idealno je mesto za odmor i učenje jezika sa bogatom kulturnom baštinom. Ukoliko želite da učite i usavršite engleski jezik u najpoznatijem univerzitetskom centru, Kembridž studio je idealan za Vas. Povrh svega je i mirno mesto gde ćete na najbolji način upoznati englesku kulturu i tradiciju, a da ste pritom na samo 80km udaljeni od velike svetske metropole – Londona.

O školi

Škola jezika Cambridge Studio, osnovana 1954. godine, najstarija je u Kembridžu. Nalazi se na deset minuta hoda od strogog centra grada, i na svega 200m od železničke stanice. Smeštena je u drevnoj, renoviranoj zgradi viktorijanskog stila. Zgrada raspolaže sa 24 prostrane učionice, opremljene savremenom audio i video opremom. U sklopu je i čitaonica gde učenici mogu u slobodno vreme da uče, ili čitaju knjige koje su im na raspolaganju u okviru biblioteke. Kandidati mogu da koriste i kompjutersku laboratoriju sa besplatnim internetom.

Kursevi

Kursevi engleskog jezika u KembridzuNastava. Postoji šest različitih grupa prema nivou znanja od početnog do naprednog. Minimum boravka je 2 nedelje. Maksimalan broj polaznika u jednoj grupi je 15. Za standardni kurs jezika (20 časova nedeljno, 15 sati učenja jezika) morate imati minimum 18 godina.

Kursevi počinju svakog ponedeljka tokom čitave godine, izuzev ukoliko je ponedeljak državni praznik. Postoje standarni i intenzivni kurs u zavisnosti od broja časova nedeljno (20 ili 28), priprema za IELTS, Cambridge Examination, St. Christopher letnji kurs (uzrast od 16-20 godina) itd.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u 1/1 sobama na bazi polupansiona (doručak i večera, vikendom sva tri obroka), u pažljivo odabranim porodicama koje dugi niz godina sarađuju sa školom. Ovo je najbolji način da upoznate engleski način života kao i da vežbate konverzaciju van nastave. Sve obroke spremaju ljubazni domaćini. Ukoliko želite ručak i u toku radne nedelje, možete ga kupiti u kafeu škole po vrlo pristupačnoj ceni. Posteljina se menja jednom nedeljno i domaćini Vam peru veš takođe jednom nedeljno.

Škola nudi smeštaj i u studentskim rezidencijama, u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: obilazak znamenitosti, odlazak u bioskope, pozorišta, klubove, pabove, sportovi, ekskurzije…

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje 5 nedelja 6 nedelja
Stand.kurs+porodica 1/1 PP 940£ 1370£ 1800£ 2155£ 2570£
Intenz.kurs+porodica 1/1 PP 1040£ 1520£ 2000£ 2405£ 2870£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Cena ne obuhvata: prevoz, transfer (sa Hitrou aerodroma 190£, sa Lutona 140£), zdravstveno osiguranje (oko 1€ dnevno), troškove britanske vize (cca 120€, plaćanje online).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha