Kursevi nemackog u Minhenu – Škola jezika Germanlingua
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Minhen je glavni grad Bavarske, lociran u podnožju Alpa, poznat po “Oktoberfestu”. U centru se nalaze impresivna neogotska katedrala, barokne crkve, neoklasične građevine iz 19. veka i brojne druge znamenitosti. Na samo tri minuta hoda od “Marienplatz-a” nalazi se škola Germanlingua.

O školi

Škola Germanlingua se nalazi u centru grada. Osnovana je 1984. godine i nudi uz visoko kvalifikovan kadar, moderne metode usavršavanja jezika. Polaznicima su na raspolaganju kompjuteri sa besplatnim pristupom internetu, biblioteka, odlično opremljena kantina.

Kursevi

Nastava je organizovana sa 20 ili 25 časova nedeljno. Čas traje 45 minuta. Grupe su od najviše 10 polaznika, izuzev u julu i avgustu kada ih može biti do 12. Postoji šest nivoa znanja jezika. Časovi počinju svakog ponedeljka, izuzev za apsolutne početnike.

Kurs. Pored standardnog i intenzivnog kursa, polaznici se mogu opredeliti i za kurseve poslovnog nemačkog jezika (max dva polaznika u grupi), individualne časove, pripreme za ispite, pohađanje nemačkog za muzičare, sportske kampove, časove plesa i mnoge druge.
Kandidat može da promeni mesto učenja jezika, da pređe iz jednog u drugi grad.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u porodicama, studentskim apartmanima, privatnim apartmanima i u hotelima.

Porodice su pažljivo birane. Smeštaj je u dvokrevetnim, potpuno opremljenim sobama na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje). U porodicama su kandidati u stalnom kontaktu sa izvornim nemačkim jezikom. Udaljene su oko 30 minuta od škole javnim prevozom, što je uobičajeno s obzirom na veličinu ovih gradova.

Studentski apartmani
su koncipirani tako da se smeštaj deli sa ostalim studentima iz škole. Morate imati minimum 20 godina da biste odseli u apartmanima. Obično su bliži centru grada nego porodica. U apartmanima su uglavnom dvokrevetne sobe, sa kuhinjom i kupatilom koji se dele sa drugim polaznicima.
Postoji i smeštaj u privatnim apartmanima, namenjenim studentima koji žele više konfora i privatnosti. Privatni apartmani podrazumevaju smeštaj u sobi sa sopstvenim kupatilom i malom kuhinjom.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: u okviru škole organizuju se brojne aktivnosti i druženja gde se polaznici upoznaju sa nemačkom kulturom i običajima. Organizovana su brojna razgledanja, posete muzejima, kulturnim i sportskim dešavanjima, večernji izlasci…

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje 6 nedelja
Stand.kurs+škol.app 1/2 830€ 1210€ 1590€ 2320€
Stand.kurs+porodica 1/2 ND 830€ 1210€ 1590€ 2320€
Intenz.kurs+škol.app 1/2 920€ 1330€ 1740€ 2540€
Intenz.kurs+porodica 1/2 ND 920€ 1330€ 1740€ 2540€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Smeštaj u apartmanu koji ima veš i sudo mašinu i WiFi iznosi 200€ nedeljno, a u privatnom apartmanu sa sopstvenom kuhinjom i kupatilom iznosi 290€ nedeljno. Polaznik mora imati minimum 20 godina da bi rezervisao smeštaj u apartmanu. Boravak je nedelja na subotu.

Doplate. U visokoj sezoni (jul, avgust, septembar) doplata za kurs iznosi 30€, za smeštaj 40€ nedeljno.
Postoji i mogućnost doplate za boravak u jednokrevetnoj sobi u iznosu od 60€ nedeljno, a za polupansion 80€ (samo u porodici).
Napomena: moguć je i duži boravak od 6 nedelja. Sigurnosni depozit za boravak u apartmanu iznosi 300€ koji se vraća na kraju boravka.

Cena obuhvata: odabrani kurs i smeštaj, testiranje na početku i na kraju, knjige, sertifikat po završetku kursa, besplatan pristup internetu, tri društvene aktivnosti nedeljno.

Cena ne obuhvata: prevoz (sopstveni ili preko agencije), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), povratni aerodromski transfer 160€ (jedan pravac 90€).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha