Kurs nemačkog u Beču
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.
Za rezervacije do kraja februara odobravamo popust 50€!

Destinacija

Nemačkim jezikom se služi više od 120 miliona ljudi u osam zemalja Evrope. Učenje jezika u Beču je na pravilnom i čistom nemačkom jeziku. Beč je svetska metropola kulture, muzike i romantike.

O školi

Škola Actilingua se nalazi u širem centru grada u 11. četvrti. Zgrada je okružena zelenilom i nalazi se u neposrednoj blizini dvorca Belvedere. Nastava se odvija u prostranim, svetlim i moderno opremljenim učionicama. U školi postoji internet kafe gde je pristup internetu besplatan, kao i korišćenje kompjutera, knjiga, magazina i video kaseta multimedijalne bibiloteke. Studentske kartice se mogu koristiti za popuste za brojne muzeje, pozorišta, restorane i prodavnice.

Kursevi

Nastava se odvija u malim grupama (8-12 polaznika). Časovi traju 45 minuta. Pored časova jezika, polaznici imaju i pet časova nedeljno o muzici, istoriji i umetnosti Austrije.

Kursevi: standardni (20 časova nedeljno +5 časova kulture), intenzivni (30 časova jezika nedeljno), poslovni nemački,super intenzivni (25 časova nedeljno+10 časova privatnih časova) itd.

Specijalni programi: programi predviđeni za profesore nemačkog jezika, priprema za ispite i sertifikate (Oberstufe Deutch, Mittelstufe Deutch, Grundstuffe,…), kao i učenje nemačkog jezika uz stručnu praksu.

Smeštaj

Smeštaj je u porodicama, apartmanima u školskoj rezidenciji, ili u hotelu. Rezidencija se nalazi u blizini škole. Postoje jednokrevetne i dvokrevente sobe unutar dvosobnih i i trosobnih apartmana (60-75m2) opremljenih TV-om, radiom, besplatnom internet konekcijom, mini kuhinjom, kupatilom i toaletom. Kuhinje poseduju frižider, šporet, kafemat, mikrotalasnu pećnicu i posuđe gde se može spremati hrana. Postoji i mogućnost smeštaja u hotelima na zahtev klijenta.

Porodice su pažljivo odabrane i nalaze se ili na pešačkoj distanci do škole, ili se mora koristiti prevoz. Domaćini mogu biti stariji bračni par bez dece, bračni par sa decom školskog uzrasta, i td. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, dok se kuhinja i kupatilo dele sa ukućanima. Mogu se rezervisati i doručak i večera, koji se služe uglavnom u krugu porodice. Doručak je kontinentalni, a za večeru se uglavnom služi topli obrok.

Boravak je nedelja na subotu.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: obilazak grada, dvorci Belvedere i Šenbrun, istorijski deo grada sa brojnim znamenitostima, Prater.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje 5 nedelja 6 nedelja
Stand.kurs+rezidencija 1/2 742€ 1063€ 1384€ 1705€ 2026€
Stand.kurs+porodica/app 1/2 700€ 1000€ 1300€ 1600€ 1900€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Doplata za visoku sezonu za smeštaj, u periodu od 01.07.-25.08., iznosi 49€ nedeljno! Može se uplatiti i doručak po ceni od 49€ nedeljno, a polupansion za 131€ nedeljno.

Cena obuhvata: izabrani kurs, smeštaj na bazi najma u 1/2 sobi, testiranje i sertifikat na kraju kursa.
Cena ne obuhvata: prevoz (preko agencije ili sopstveni), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), kartu za prevoz po Beču (16.2€ nedeljno), povratni transfer 80€. Cena celodnevnih ekskurzija se kreće od 25-70€ (Salzburg, Wachau, Lake Neusiedl), a poludnevnih od 10-40€ (Klosterneuburg, Laxenburg…).

Način plaćanja. Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha