Škola italijanskog jezika – Rimini
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Rimini je grad umetnosti i kulture. Simbol grada predstavlja most koji je sagradio Rimski car Tiberije 21. godine p.n.e, i pravo je remek delo rimske umetnosti.

O školi

Škola Tiberius International je osnovana 1994. u Riminiju. Nalazi se u istorijskom delu grada na trgu Tri kralja i otvorena je tokom cele godine.

Kursevi

Nastava se odvija u prepodnevnim i popodnevnim časovima. Postoji sedam nivoa znanja, od početnih do naprednih. Učenje je organizovano u malim grupama. Akcenat je na konverzaciji.

Kursevi: standardni (20 časova nedeljno), intenzivni (30 časova nedeljno), specijalni kursevi za profesore italijanskog jezika, kursevi iz oblasti bankarstva, trgovine, turizma, prava itd.

Specijalni programi:
 programi na italijanskom jeziku kao što su opera i vokalna tehnika, istorija muzike, istorija umetnosti, kao i kursevi latinskog jezika. Postoje i specijalni programi za grupe 50+.

Smeštaj

Smeštaj. Najpopularniji smeštaj u Riminiju je u studentskim apartmanima koji se nalaze se na 20-ak minuta hoda od škole, ili 5-10 minuta vožnje biciklom koja je tradicionalan vid prevoza u Riminiju. Osim apartmana, u ponudi su i porodice koje se nalaze na sličnoj distanci, privatni apartmani i hoteli.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: brojne ekskurzije, izleti, odlasci na plažu, buran noćni život.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs  430€  500€  610€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.
Cena je data bez smeštaja!

Postoji mogućnost bukiranja i intenzivnog kursa, specijalizovanog kursa, kao i individualnih časova.
Smeštaj se plaća na licu mesta, a cena u školskom apartmanu u jednokrevetnoj sobi iznosi oko 180€ nedeljno, a u dvokrevetnoj oko 150€ nedeljno.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha