Kurs engleskog u Londonu. Škola Stafford House
Za uzrast 16+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

London leži na obalama Temze, u jugoistočnoj Engleskoj. Svojom raznovrsnošću nudi nezaboravan boravak svakom gostu, bez obzira na godine starosti. Ovaj grad karakterišu sa jedne strane prepune ulice, šoping molovi, dobro poznat noćni život, a sa druge poznati parkovi, muzeji, galerije, ukomponovani kosmopolitskim duhom grada. Svake godine mladi iz preko 200 zemalja sveta dolaze da uče engleski jezik, osete duh grada, upoznaju način života i kulturu ove metropole.

O školi

Stafford House škola engleskog jezika je nastala 1952. godine. Poseduje dva centra za učenje jezika, u Londonu i Kenterberiju. Škola je deo grupacije Cambridge Education Group. Grupacija u svom sastavu ima CATS College, srednju školu sa A levels i Foundation programom. Centri su u Kembridžu, Kenterberiju i Londonu.

Stafford House London, se zbog svoje opremljenosti, stručnog kadra i dosadašnjeg iskustva, svrstava se u red najkvalitetnijih škola za učenje jezika. Moderno je opremljena i nalazi se u Blumbzberiju, u zoni 1. Na samo petnaest minuta hoda je od čuvenog Oxford street-a i Covent Garden-a. Na desetak minuta hoda je od Britanskog muzeja i biblioteke. Hiljade polaznika se do sada usavršavalo u Stafford House centrima. Ljubazno osoblje je na raspolaganju 24 sata dnevno. Škola je kompletno renovirana u avgustu 2011. godine. U njenom sastavu je 15 moderno opremljenih učionica sa interaktivnim tablama, biblioteka, kompjuterska laboratorija. Ima kantinu u kojoj se može kupiti hrana i užina i laundž za odmor. U školi je dostupan besplatan bežični internet.

Kursevi

Nastava se odvija u malim grupama u proseku od 10 polaznika, dok je maksimum 14. Postoji 7 različitih nivoa znanja, od početnog to naprednog. Svi predavači poseduju DELTA akreditaciju (Diploma in English Language Teaching Adults). Svakog meseca je omogućeno savetovanje u vidu časa jedan na jedan, kako bi se utvrdilo koliko je pojedinac napredovao. Većina kurseva engleskog se može započeti svakog ponedeljka u mesecu. Polaznicima je omogućeno da se nakon časova mogu dodatno usavršavati koristeći brojne magazine, časopise, knjige, DVD i CD u jezičkim laboratorijama.

Kursevi engleskog jezika su standardni (20 časova nedeljno), intenzivni (25 i 30 časova nedeljno), individualni i kursevi engleskog za juniore (10-17 godina).

Specijalni programi: poslovni engleski (za nivoe 4-7), priprema za IELTS (za nivoe 3-7), Cambridge ESOL (za nivoe 4-7) i “Tailor made courses” (specijalno dizajnirani programi za pojedince i male grupe). Programi si na bazi 30 časova nedeljeno.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u rezidencijama, apartmanima i porodicama. Boravak je nedelja na subotu.
Škola organizuje smeštaj u Premium Pure Highbury rezidenciji koja se može rezervisati tokom cele godine. Rezidencija se nalazi u zoni 2. Metro stanica Finsbury Park se nalazi na par minuta hoda i vožnja do škole traje 16 minuta metroom (Victoria & Piccadily linije). Moderno je opremljena. Svaka soba ima francuski ležaj, prostor za odlaganje ispod kreveta, sto za učenje, garderober i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom isključivo! Kuhinje su zajedničke. Rezidenija poseduje svoju teretanu. Polaznicima je dostupan besplatan Wi-Fi. Smeštaj je na bazi najma.  Više info o rezidenciji

Rezidencija Piccadilly Court za odrasle. Rezidencija se nalazi u zoni 2. Vožnja do škole traje 20 minuta metroom. Moderna je, kompletno opremljena. Ima recepciju, vešernicu, automate za piće i užinu. Sobe su jednokrevetne, sa sopstvenim kupatilom. Na šest jednokrevetnih soba dolazi kuhinja i zajednička prostorija. U sobama je kablovski internet, a u zajedničkim prostorijama postoji wi-fi. Posteljina je obezbeđena. Smeštaj je na bazi najma. Više info

Letnja rezidencija Piccadilly Court za mlade za uzrast 16 i 17 godina, dostupna je u periodu od 1.7.-25.8. Nalazi se u zoni 2, na 10-ak minuta vožnje metroom od škole. Sobe su jednokrevetne sa sopstvenim kupatilom, na bazi punog pansiona (obroci se služe u školskoj kantini). Više info

Letnja rezidencija Premier House, za polaznike od 16 i 17 godina. Nalazi se u zoni 1, na 3 minuta od škole. Dostupna je samo u toku avgusta. Smeštaj je na bazi punog pansiona. Više info

Porodice su pažljivo odabrane i proverene od strane škole, locirane u zonama 2, 3 i 4. Postoji opcija rezervacije porodice isključivo u zoni 2. Sobe su jednokrevetne ili dvokrevetne, kompletno opremljene. Smeštaj je na bazi polupansiona.
Apartmani nude jos veći nivo samostalnosti i privatnosti. Locirani su blizu škole, kompletno opremljeni modernim nameštajem.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. Predstavnici škole zaduženi za društveni život polaznika koji borave u Londonu, organizuju brojne vannastavne aktivnosti, druženja i ekskurzije. Opcione su ekskurzije do Kembridža, Brajtona, Vindzora. Od izleta se nude obilasci Britanskog muzeja, Parlamenta, odlasci u bioskop, pozorište, na koncerte.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje 5 nedelja 6 nedelja
Stand.kurs+Stand. rezid. 1/1 NA 1038£ 1497£ 1956£ 2415£ 2874£
Stand.kurs+porodica 1/1 PP 958£ 1377£ 1796£ 2215£ 2634£
Intenz.kurs (25)+Stand. rezid. 1/1 NA 1102£ 1593£ 2084£ 2575£ 3066£
Intenz.kurs (25) +porodica 1/1 PP 1022£ 1473£ 1924£ 2375£ 2826£

Cene u tabeli su sa izraženim popustom od 20% na cenu kursa!
Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

U toku leta (1.7.-25.8.) postoji i rezidencija za maloletna lica od 16 i 17 godina starosti i iznosi 350£ nedeljno (pun pansion, soba sa sopstvenim kupatilom).
Porodice su smeštene u zoni 3 i 4. Doplata za zonu 2 iznosi 30£ nedeljno.

Napomena. Doplata za smeštaj u porodici u periodu 10.6. – 25.8. iznosi 20£ po nedelji boravka. Doplata za svaki buking u periodu Božićnih i Novogodišnjih praznika iznosi 50£.
U rezidenciji postoji sigurnosni depozit u iznosu od 100£ koji se vraća na kraju boravka ukoliko ništa nije oštećeno.

Cena obuhvata: izabrani kurs engleskog jezika i smeštaj, paket dobrodošlice, sertifikat, pristup internetu, organizovane minimum tri socijalne aktivnosti nedeljno (ulaznice i ekskurzije se plaćaju na licu mesta).

Cena ne obuhvata: vizu (plaća se online, cca 120-130€), avio kartu (cena varira u zavisnosti od datuma), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), depozit za knjige 25£, aerodromski transfer 105£ po pravcu – Hitrou, 120£ po pravcu – Luton.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha