Skola engleskog jezika u Majamiju Rennert International.
Za uzrast 17+ godina, u toku cele godine.

Destinacija

Majami je najpoznatije letovalište na celoj istočnoj obali SAD-a. Bogatsvo regiona čine kilometarske peščane plaže, bogat sadržaj sportova na vodi, kruzevi, blaga klima koja omogućava uživanje na suncu tokom cele godine. Prestonica svetskog džet seta i noćnog provoda, Majami nudi bezbroj klubova, barova, mesta za odmor i relaksaciju…

South Beach je deo Majamija koja se “mora videti”. Poznat je po kvalitetnim restoranima, noćnom životu i dobrom šopingu. South Beach (SoBe) karakterišu peščane plaže, palme i tropski plava boja vode.

Savršen odmor uz učenje engleskog jezika!

O školi

Rennert škola ispunjava najviše standarde učenja engleskog jezika po najsavremenijim metodama. Škola nudi dve lokacije za učenje jezika: Njujork i Majami.

Škola u Majamiju se nalazi u South Beach-u, na najpoznatijem šetalištu Linkoln Road-u. Škola je locirana pet minuta pešice od plaže. Smeštaj i noćni život su takođe na pešačkoj distanci.

Kursevi

Skola jezika u NjujorkuNastava počinje svakog ponedeljka, a za početnike svakog prvog ponedeljka u mesecu. Grupe su od minimum 2 do maksimum 10 polaznika. U zavisnosti od broja polaznika, škola određuje da li student pohađa prepodnevnu ili popodnevnu nastavu. Morate imati minimum 17 godina da biste bili prihvaćeni na kurs.

Kursevi. U ponudi su kursevi jezika od 30, 20, 16 ili 10 časova jezika nedeljno, kurs poslovnog jezika, program pripreme za univerzitete, pripremu za polaganje TOEFL testa.

Smeštaj

Smeštaj u Majamiju. Rennert nudi smeštaj u studentskim apartmanima, budget hotelima i porodicama.

Smeštaj u West Avenue apartmanima je smeštaj u privatnom apartmanu sa sopstvenim kupatilom i kuhinjom.

Smeštaj u Sapphire South Beach apartmanima – više info.

U budget hotelima je smeštaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama, sa sopstvenim kupatilom i kuhinjom koja je opremljena samo za najosnovnije kuvanje.

Smeštaj u porodici je idealna prilika da se i posle časova nastavi komunikacija sa članovima američke porodice čime se uz maksimalno vežbanje engleskog jezika polaznik detaljno upoznaje sa lokalnom kulturom i načinom života.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. Škola nudi veliki izbor vannastavnih aktivnosti u poslepodnevnim i večernjim časovima. Polaznik se informiše o svim ponudama po dolasku u školu i sam bira na koje aktivnosti želi da se prijavi.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje 5 nedelja 6 nedelja
Stand.kurs+apartman 1/2 $1670 $2380 $3090 $3800 $4510

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Polasci su svake nedelje, u toku cele godine.

Napomena. Cena smeštaja data je za West Avenue Apartments. Cena smeštaja u porodici na bazi noćenja sa doručkom niža je za 20$ nedeljno. Doplata za kurs od 30 časova iznosi 85$ nedeljno.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha