Sportski kamp u Svajcarskoj – SKI/SNOWBOARD kamp – Švajcarska, Verbije
Za uzrast od 8-18 godina

Destinacija

Verbije je jedno od najkvalitetnijih svetskih skijališta. Skijalište ima ultra moderan sistem od 120 ski liftova i 450km ski staza.

O kampu

Les Elfes je kamp za decu i tinejdžere uzrasta od 8-18 godina. Grupe su male, formirane prema uzrastu. Polaznici imaju nadzor sve vreme boravka o čemu brinu ski instruktori i savetnici, a profesori jezika drže nastavu. Deca i tinejdžeri iz čak 45 različitih zemalja, dolaze i provode nezaboravne trenutke, otkrivajući druge kulture i stičući nova prijateljstva.

Akcenat zimskog kampa je na skijanju i snowboardu. Polaznici u malim grupama (u proseku po petoro), sa profesionalnim ski instruktorima, uživaju u zimskim sportovima. Polaznici mogu biti od početnika do profesionalnih skijaša, a cilj je da što više unaprede svoje veštine na snegu.

Glavne karakteristike:

  • zagarantovan sneg od decembra do kraja aprila,
  • 24 časa obezbeđen nadzor za sve učesnike kampa,
  • profesionalni instruktori skijanja i snowboard-a,
  • rad u malim grupama za vreme časova skijanja i snowboard-a,
  • kvalitetan smeštaj,
  • kurs jezika,
  • brojne aktivnosti i ekskurzije.

Slogan kampa Les Elfes je “učenje kroz avanturu”! Neka i Vaše dete postane deo ove internacionalne atmosfere. Sa “patuljcima” nikada nije dosadno. Vreme je za avanturu.

Program

Dnevni program. Posle doručka (samoposluživanje) polaznici imaju tri sata skijanja. Ručak se donosi iz kampa i servira na stazama u dva restorana (topla jela). Nakon toga opet skijaju. Po povratku u kamp imaju časove jezika ili druge aktivnosti u zavisnosti šta izaberu (sportove, igre, filmove), večeru (meni ili samoposluživanje), nakon večere imaju razne programe. Jednom nedeljno idu na ekskurzije.

Verbije se nalazi na francuskom govornom području Švajcarske. Engleski jezik je drugi strani jezik koji se koristi u kampu, i tokom boravka, polaznici se mogu opredeliti za jezik po izboru. Program učenja jezika uključuje ukupno osam sati nastave, pet dana u nedelji. Polaznik bira časove francuskog, nemačkog, engleskog ili španskog jezika. Postoji mogućnost i intenzivnog učenja jezika u trajanju od 15 sati nedeljno, i kandidati mogu da odaberu da li žele da im akcenat bude na pisanju ili gramatici. Grupu čini najviše sedam polaznika za intenzivni program. Na početku se polaže test, nakon čega se kandidati raspoređuju u adekvatne grupe. Na kraju kursa dobija se sertifikat.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u dvema “Les Elfes” kućama (muška i ženska), sagrađenim u alpskom stilu. U prijatnom su okruženju i na samo pet minuta hoda od centra Verbijea. U okviru kuće postoji zajednička prostorija sa kaminom, biblioteka, igraonica, bioskop, diskoteka, učionice i internet kafe (wifi u zajedničkoj prostoriji, ali ne u sobama). Kuće poseduju i dve velike trpezarije u kojima se služe obroci, kao i terasu za roštilj. U blizini se nalaze sportski tereni za fudbal, košarku, tenis, badminton, odbojku, golf, kao i trambolina. Smeštaj je u kompletno opremljenim sobama sa sopstvenim kupatilom (max. 4 osobe po sobi). Ishrana je na bazi punog pansiona (domaća i internacionalna kuhinja prilagođena ukusima polaznika iz celog sveta).

Aktivnosti

Zimski kamp pored časova skijanja i snowboard-a uključuje i aktivnosti poput sankanja, hokeja na ledu, klizanja na ledu, plivanja, skvoša. Pored sportova i učenja jezika, polaznicima su na raspolaganju i pozorište, ples, kao i brojni izleti u toku vikenda.

Ekskurzije: jednom nedeljno organizovane su ekskurzije do nekog od poznatih švajcarskih gradova poput Ženeve, Lozane, Berna ili Montroa.

Cene

2018. 2 nedelje +1 nedelja 26.12.-2.1.
Zimski kamp 3990CHF 1995CHF 2100CHF
Prolećni kamp 3920CHF 2800CHF

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Registracija iznosi 150CHF.
Zimski kamp se odvija od 09.12.-28.04.2018.
Prolećni kamp se odvija od 23.04.-30.05.2018.
Obavezne doplate: kaciga oko 15CHF nedeljno i zdravstveno ski osiguranje 120CHF nedeljno.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha