Kamp jezika u Engleskoj Sir Richard u Redingu
Za uzrast 10-16 godina, u toku leta.

Destinacija

Reding je univerzitetski grad u pokrajini Berkšire, u dolini reke Temze, nastao još u 8. veku. Nalazi se 39km južno od Oksforda i 65km zapadno od centra Londona (25 minuta vožnje vozom). Iz ovog grada potiče jedan od najstarijih fubalskih klubova Engleske – ”The Royals”. Grad je bogat različitim sadržajima, a poznat je i po mnogobrojnim šoping centrima.

O kampu

Sir Richard, letnji kamp, na raspolaganju je mladima uzrasta od 10-16 godina, u toku jula i avgusta. Nastava i smeštaj su organizovani u okviru Leighton Park škole koja se prostire na 24 hektara zemlje, na svega 3km od centra Redinga. Kapaciteta je 220 polaznika. Kamp je moderno opremljen i u okviru kampusa škole nalazi se i pozorište, dok od sportskih sadržaja poseduje zatvoreni bazen sa toplom vodom, teretanu, teniske terene i terene za kriket. Nakon nastave su organizovane popodnevne i večernje aktivnosti. Dve celodnevne i jedna poludnevna ekskurzija su organizovane u toku nedelje. Celodnevne eksukrzije se organizuju sredom i nedeljom (osim na dan odlaska). Ekskurzija sredom može biti poseta zabavnom parku.

Program

Kursevi engleskog jezika u KembridzuDolazak-odlazak je nedelja na nedelju. Kurs engleskog jezika se održava od ponedeljka do subote (sredom je celodnevna ekskurzija), u trajanju od 15 sati (20 lekcija) nedeljno. Namenjen je svim nivoima znanja od početnog do naprednog. Sav nastavni materijal je obezbeđen, kao i sertifikat po završenom kursu. Nakon časova počinje program sa aktivnostima predviđenim po nedeljnom rasporedu. Polaznici mogu da biraju između dva različita programa aktivnosti: ples i miks aktivnosti.

Ples. Ova opcija je namenjenja polaznicima koji žele da nauče plesne korake, usavrše plesnu tehniku i kreiraju sopstvene koreografije. Radi se u grupama sa plesnim instruktorima. Akcenat je na modernom džezu ali se uče i plesovi iz različitih krajeva sveta. Preporučuje se svima koji vole ples, bez obzira na to da li se njime bave. Raspored nedeljnih aktivnosti

Miks aktivnosti. Ova opcija obuhvata različite sportske aktivnosti koje se odvijaju na terenima kampusa. Aktuelni su tenis, plivanje, ali i raznovrsne umetničke radionice, igre i slično. Raspored nedeljnih aktivnosti. Raspored nedeljnih aktivnosti

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u rezidenciji u okviru školskog kampusa. Sobe su uglavnom jednokrevetne i dvokrevetne (a mogu biti i za tri i četiri polaznika), sa zajedničkim kupatilom. Postoji mogućnost pranja veša jednom nedeljno. Obezbeđen je pun pansion (tri obroka dnevno plus večernja užina).

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 1890£ 2565£ 3240£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 8.7.-12.8.2018.

Cena programa uključuje: smeštaj u rezidenciji na bazi punog pansiona, kurs engleskog jezika (20 lekcija nedeljno), knjige za nastavu na engleskom jeziku kao i sav nastavni materijal, nedeljne aktivnosti,  dve celodnevne i jedna poludnevna ekskurzija nedeljno, nadzor organizatora i animatora, aerodromske transfere, sertifikat na kraju kursa.

Cena ne obuhvata: avio kartu, zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), troškove vize (oko 120€, plaća se na sajtu ambasade).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha