Priprema za profesore engleskog jezika – Oksford

Destinacija

Oksford se nalazi na oko 60km severozapadno od Londona. Univerzitetska tradicija duga 800 godina, pomešana sa kosmpolitskim duhom grada, nudi jedinstven doživljaj koji posetioce ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da ste zainteresovani da posetite univerzitete, građevine iz najranijih perioda kraljevine, muzeje, ili da odete u šoping, pab ili noćni klub, Oksford je pravi izbor.

O školi

Oxford English Center je nezavisna privatna škola osnovana 1979. Nastava se odvija tokom cele godine sa polaznicima iz preko 70 zemalja sveta. Škola se nalazi u blizini samog centra Oksforda. Okružuju je ulice pune restorana, prodavnica i pabova. Sama škola se nalazi u tradicionalnoj viktorijanskoj zgradi. Pored moderno opremljenih učionica poseduje multimedijalni centar, kompjutersku laboratoriju, školski restoran, dvorište sa otvorenom terasom za odmor.

Kursevi

Poslovni engleskiKursevi specijalno kreirani za profesore, studente, predavače engleskog jezika koji žele da obogate svoje znanje jezika i kulture, steknu nova znanja i unaprede tehniku rada, kao i da se druže i razmene iskustva sa kolegama iz celog sveta.

  • Obuka za predavače koji rade sa decom obuhvata usavršavanje pravilnog izgovora, gramatike, podstrekivanja komunikacije, upotpunjavanja vokabulara, učenje priča, igara i pesama za decu, kulture predavanja, organizovanja grupnih projekata itd. Dodatno, polaznici imaju priliku da posete englesku osnovnu školu i posmatraju decu u nastavi, kao i da nauče kako funkcioniše školski sistem.
  • Obuka za sadašnje i buduće profesore engleskog jezika koji rade sa mladima i odraslima. Kurs obuhvata usavršavanje načina predavanja gramatike, ocenjivanja, vežbe sa akcentom na rečniku, vežbe efektivnog slušanja, fonologije, rada na tabli, analize grešaka, korišćenja audio i video materijala u nastavi… Polaznici prisustvuju minimum jednom školskom času prilikom kog dobijaju zadatke koji se kasnije analiziraju i komentarišu.
  • CTT kurs podrazumeva dvonedeljni grupni kurs za profesore, studente i ljude iz struke. Sastoji se iz 20 časova predavanja engleskog jezika i 10 časova nastavne metodologije nedeljno.
  • Kurs za grupni dolazak se organizuje na upit. Specijalno kreiran kurs za grupu profesora, nastavnika ili predavača engleskog jezika se organizuje po željama i potrebama samih polaznika.
  • B kurs predstavlja individualnu, jedan-na-jedan nastavu sa profesorom. Profesor dizajnira program konkretno prema potrebama polaznika u periodu od 15 do 40 časova nedeljno.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u porodicama tokom cele godine, dok u toku leta polaznici se mogu odlučiti i za smestaj u apartmanima. Porodice sarađuju dugi niz godina sa školom i redovno se kontrolišu kako bi se polaznicima osigurao potreban nivo konfora. U ponudi je opcija u standardnim porodicama na bazi polupansiona (vikendom se služe sva tri obroka), kao i mogućnost rezervisanja “executive” porodice koja garantuje zasebno kupatilo i viši kvalitet samog smeštaja. Apartmani su na bazi najma, i na raspolaganju su u julu i avgustu.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. Većina društvenih aktivnosti je uključeno u cenu. Detaljnije o rasporedu aktivnosti polaznik se može informisati po dolasku na destinaciju. U aktivnosti se ubrajaju razne sportske aktivnosti, grupni  izlazak u klubove, pabove i restorane, organizovanje roštilja, odlazak u pozorišta i ostale kulturne manifestacije. Polaznici se takođe mogu odlučiti za specijalne aktivnosti  koje se posebno se plaćaju ( janjanje konja, jogu, golf, aikido, klizanje…). Škola organizuje i ekskurzije u Bat, London, Kembridž, Statford i Varvik zamak, Stounhendž, Brajton, Bristol i td. One takođe nisu u ceni.

Cene

2017. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kurs+porodica £ £ £

Cena obuhvata kurs za profesore (20+10) i smeštaj u porodici, u jednokrevetnoj sobi na bazi polupansiona.
Dinarski deo iznosi 5000 dinara.
Cena transfera sa aerodroma Hitrou iznosi 90£ po pravcu.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha