Poslovni engleski u Engleskoj – Oksford

Destinacija

Oksford se nalazi na oko 60km severozapadno od Londona. Univerzitetska tradicija duga 800 godina, pomešana sa kosmpolitskim duhom grada, nudi jedinstven doživljaj koji posetioce ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da ste zainteresovani da posetite univerzitete, građevine iz najranijih perioda kraljevine, muzeje ili da odete u šoping, pab ili noćni klub, Oksford je pravi izbor.

O školi

Oxford English Center je nezavisna privatna škola osnovana 1979. Nastava se odvija tokom cele godine sa polaznicima iz preko 70 zemalja sveta. Škola se nalazi u blizini samog centra Oksforda, okružuju je ulice pune restorana, prodavnica i pabova. Sama škola nalazi se u tradicionalnoj viktorijanskoj zgradi, pored moderno opremljenih učionica poseduje multimedijalni centar, kompjutersku laboratoriju, školski restoran, dvorište sa otvorenom terasom za odmor.

Kursevi

Poslovni engleskiUkoliko se kandidat odluči za poslovni engleski, na raspolaganju mu je više vrsta kurseva:

  • Standardan poslovni engleski sa specijalnim akcentom na: poslovnom vokabularu, poslovnim prezentacijama, učestvovanju i vođenju sastanaka, čitanju ugovora, poslovnom komuniciranju telefonom, pregovaranju.
  • ABUS kurs je predviđen za studente i poslovne ljude koji žele da rade na opštem engleskom jeziku, a dodatno pohađaju časove iz poslovne komunikacije. Kurs se sastoji od 30 časova od kojih je 20 predviđeno za opšti, a 10 za poslovni engleski.
  • B kurs predstavlja individualni kurs fokusiran na konkretne potrebe, znanje jezika i brzine učenja samog polaznika. Nastava se specijalizuje prema poslovnoj poziciji i poslovnoj oblasti polaznika, bilo da je u pitanju pozicija menadžera, direktora, vlasnika ili radnika administracije. Potrebe i želje klijenta se unapred određuju i dizajnira se jedinstven kurs u trajanju koji odredi sam polaznik.
  • BBUS kombinovani kurs je mešavina individulnih časova i časova u mini grupama od maksimum 6 polaznika. Bira se između 15, 20, 25 ili 30 individualnih (jedan-na-jedan) časova nedeljno,plus 10 časova poslovnog engleskog nedeljno u mini grupi.
  • TOEIC test predstavlja međunarodno priznati rezultat iz znanja poslovnog engleskog. Kompanije iz celog sveta rezultat ovog testa smatraju merodavnim prilikom zaposlenja. Oxford English Center nudi pripremu za ovaj test u periodu od dve nedelje. Kurs podrazumeva nedeljno 20 časova opšteg engleskog jezika i 10 časova pripreme za TOEIC u mini grupi od maksimum 6 polaznika.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u porodicama tokom cele godine, dok u toku leta polaznici se mogu odlučiti i za smestaj u apartmanima. Porodice sarađuju dugi niz godina sa školom i redovno se kontrolišu kako bi se polaznicima osigurao potreban nivo konfora. U ponudi je opcija u standardnim porodicama na bazi polupansiona (vikendom sva tri obroka) kao i mogućnost rezervisanja “executive” porodice koja garantuje zasebno kupatilo i viši kvalitet samog smeštaja. Apartmani su na bazi najma, na raspolaganju su u julu i avgustu.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti. Većina društvenih aktivnosti je uključeno u cenu. Detaljnije o rasporedu aktivnosti polaznik se može informisati po dolasku na destinaciju. U aktivnosti se ubrajaju razne sportske aktivnosti, izlazak u klubove, pabove i restorane, organizovanje roštilja, odlazak u pozorišta i ostale kulturne manifestacije. Polaznici se takođe mogu odlučiti da uplate specijalne aktivnosti (jahanje konja, joga, golf, aikido, klizanje…), kao i ekskurzije u Bat, London, Kembridž, Statford i Varvik zamak, Stounhendž, Brajton, Bristol …

Cene

2016. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kurs(20)+porodica 1/1 PP 1180£ £ £

Dinarski deo iznosi 5000 dinara.
Povratni transfer sa Hitrou aerodroma iznosi 90£ po pravcu.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha