Ko smo mi?

Turistička agencija PRESTIGE PLUS TOURS osnovana je 1994. godine i pruža vrlo širok spektar turističkih usluga. U februaru 2007. godine otvorili smo ogranak u Beogradu, PRESTIGE EDUCATION, koji se specijalizovano bavi obrazovnim turizmom.

Organizujemo kurseve stranih jezika u inostranstvu, za najmlađe, tinejdžere, odrasle, kao i specijalne kurseve za poslovne ljude u različitim oblastima sa akreditovanim i renomiranim institucijama. Uspešno realizujemo kako individualne, tako i grupne polaske.

U okviru programa kulturne razmene realizujemo Work and Travel USA program, Work and Travel France, akademsku godinu u Americi i Evropi (AYP), program brige o deci (AuPair) ili plaćene stručne prakse (Internship i Hospitality).

Školovanje je još jedan važan segment našeg poslovanja. Nudimo programe školovanja u osnovnim i srednjim školama na brojnim destinacijama, u državnim i privatnim institucijama. Sa nama možete da aplicirate na studije, na privatnim i državnim fakultetima.

Svi programi se realizuju u inostranstvu. Naša saradnja uspostavljena je direktno sa američkom fondacijom i sa proverenim školama i institucijama u svetu. Naš kadar je mlad, obrazovan, obučen, iskusan i iznad svega profesionalan. Naše savetovanje uključuje i pregršt korisnih informacija na osnovu ličnog iskustva koje posedujemo nakon školovanja, usavršavanja i života u inostranstvu!

Posedujemo licencu organizatora putovanja OTP 192/2010 od 10.02.2010. Članice smo YUTA, ICEF, IALC, IATA, Amadeus. Akreditovana smo ICEF i IALC agencija kao uvažen partner za obrazovna putovanja i agencija čiji kadar redovno pohađa edukativne radionice u inostranstvu. Registrovani smo UCAS centar za upis na fakultete u Velikoj Britaniji.
Dobitnici smo nagrade Šampion turizma za izuzetne rezultate u organizaciji škola stranih jezika u inostranstvu!


Galerija
Oblasti
Work and Travel
0%
Kursevi jezika u inostranstvu
0%
Upis u srednje škole
0%
Upis na fakultete u inostranstvu
0%

Šta klijenti misle o nama
Zahvaljujući Prestige Education-u, pronašla sam idealnu internatsku srednju školu u Njujorku gde sam mogla iskusiti studentski život u privatnoj školi koja je baš kao iz filmova, sprijateljiti se sa ljudima iz celog sveta i dobiti Američku diplomu po završetku srednje škole. Takođe, Prestige mi je vrlo efikasno pomogao oko upisa fakulteta u Milanu. Prezadovoljna sam timom iz agencije i svakome bih preporučila da stupe u kontakt sa njima, i otputuju negde! Nećete se pokajati, a uspomene i prijatelji koje će vam ostati nakon toga neprocenjivo su blago!
Anđela Pavlović učenica
Apsolutno fantastična saradnja! Po preporuci prijatelja koji su sarađivali sa agencijom i naš izbor je bila Prestige Education. Bez njih mi bi bili potpuno izgubljeni. Moja ćerka je u USA na školovanju. Završava srednju školu za koju je dobila stipendiju zahvaljujući trudu i savetima Dragane Đorđevic koja je imala dovoljno strpljenja za sva pitanja i dileme u bilo koje doba dana ili noći :) Upisala je i fakultet u USA i takođe uz veliku pomoć i zalaganje ljudi iz Prestige Education-a. Sve u svemu fantastičan tim mladih koji vrlo profesionalno i odgovorno rade svoj posao!
Ceca Ćirović roditelj
Saradnja između Prestige Education agencije i naše porodice je izvanredna. Uz njihovu pomoć obrazovanje našeg deteta je podignuto na viši nivo. Savršena saradnja sa srednjom školom u Americi je nastavljena tokom odabira fakulteta u Evropi. Ne možemo biti zadvoljniji celokupnim kvalitetom usluge, kao i trudom i radom koji su uloženi u ove procese tokom njihovog celokupnog trajanja od strane njihovih zaposlenih. Jako nam je drago sto smo naišli na ovako profesionalnu instituciju i nadamo se da će se naša buduća saradnja nastaviti.
Porodica Jelić
Kompanija Prestige Education je pokazala izuzetnu efikasnost i profesionalnost u obavljanju svoga posla. Takođe su pokazali i veliku odgovornost prema nama kao klijentu, imajući u vidu način kojim su pristupili našim željama i zahtevima u izboru ustanove za školovanje u Americi. Zahvaljujuci njihovom razumevanju, studioznom pristupu i posvećenom vremenu, u vrlo kratkom roku smo se opredelili za College u kojem se moj sin danas sa zadovoljstvom školuje.
Prestige Education je bio pravi izbor za nas, a gđica Đorđević na čije savete se i dalje oslanjamo, je iskusan profesionalac i pravi primer kako mladim ljudima koji žele da studiraju u inostranstvu, obezbediti podršku prilikom izbora, pomoći u organizaciji i davanju adekvatnih, rekla bih i životnih saveta.
Irena roditelj
Moj stariji sin je više puta koristio usluge agencije Prestige Education.
Prvi put je putovao u Veliku Britaniju na letnji kurs jezika. Apsolutno ceo boravak tamo bio je organizovan od strane Agencije (uključujući i vozača koji ga je sačekao na aerodromu u Londonu, i odvezao do Brajtona, kao i u suprotnom smeru pri povratku). Sve je proteklo u najboljem redu.
Drugi put je takođe bio u Velikoj Britaniji, u Brajtonu, na pripremnom kursu za polaganje IELTS-a. Ovaj put je moj sin tačno znao gde želi da bude smešten, što nije predstavljalo nikakav problem za Agenciju. Iako je apartman bio zauzet u to vreme, uspeli su sa rezidencijom da postignu dogovor, i moj sin je celokupan svoj boravak proveo u željenom apartmanu. Opet je bio organizovan prevoz i vozač koji je čekao sina na aerodromu, i pri povratku ga odvezao na aerodrom. Pomoću Agencije organizovana su 2 IELTS ispita (u Brajtonu i Londonu) za slučaj da sin ne položi (a žurilo nam se zbog isteka vize). S ponosom moram da kažem da je moj sin OBA testa položio sa zadovoljavajućim ocenama.
I dolazimo do razloga polaganja IELTS testa – školovanja u SAD. Od svih informacija i maksimalne pomoći oko odabira koledža, preko pomoći u kontaktu sa školom i rezervacije rezidencije, pa sve do rezervacije avionske karte, i pomoći u prikupljanju dokumentacije potrebne za dobijanje vize, imali smo svesrdnu pomoć Agencije.
Naročito moram da istaknem Draganu Đorđević iz Agencije, koja je mom sinu, a i meni, dostupna 24/7, koja je rešavala maksimalno brzo i na naše zadovoljstvo sve probleme koji su nastajali i nastaju u hodu. Draganu i sin i ja više doživljavamo kao prijatelja nego kao saradnicu iz Agencije.
Ukoliko se mlađi sin bude odlučio na školovanje u inostranstvu, svu organizaciju ću ponovo prepustiti Prestige Education-u.
Mirjana Šolak roditelj