Letnja skola engleskog na Malti – NSTS-kamp engleskog za mlade
Za uzrast od 10-13 i 14-17 godina

Destinacija

Republika Malta je mala i gusto naseljena mediteranska zemlja koju čine tri naseljena ostrva, Malta, Gozo i Komina i dva nenaseljena, Kominoto i Fifla. Pored njenog osvajanja od strane Feničana, Rimljana, Arapa…najdublji pečat ostavili su Britanci. Zvanični jezici na Malti su engleski i malteški, novine se štampaju na engleskom, čak je i omiljeni doručak engleski. Sa prijatnom klimom tokom cele godine Malta je odličan izbor da se spoji lepo i korisno – odmor i učenje jezika.

O školi

NSTS škola je najstarija škola jezika na Malti. Nalazi se u Gziri, ima preko 50 godina iskustva i desetine hiljada polaznika. Predavači NSTS-a poseduju priznate sertifikate kao što su TEFL Cert, CERTA kao i fakultetske diplome engleskog jezika. NSTS je prvi institut za engleski jezik na Malti koji je priznat kao Kembridž ispitni centar (Cambridge Exam Center) i internacionalni centar za obuku predavača.

Kamp

NSTS-logoKamp za decu je program namenjen deci uzrasta od 10 – 13 godina i predstavlja interesantan način učenja engleskog jezika kraj Sredozemnog mora. Kombinacija je učenja u učionici i zanimljivih aktivnosti sa potpunim nadzorom dece. Animatori škole s posebnom pažnjom motivišu decu da govore engleski jezik. Organizovane su brojne vannastavne aktivnostima od istraživanja srednjevekovnih gradova do zanimljivih igara na plaži. Minimum znanja engleskog jezika potrebnog za ovaj program je A2. Polaznici su pod nadzorom 24/7.

Tinejdžerska avantura je program namenjen mladima od 14 do 17 godina koji žele da poboljšaju veštinu komunikacije na engleskom jeziku kroz aktivnosti pune zabave i avanture i naravno kroz interaktivno učenje u učionici. Ovo je prilika da tinejžeri upoznaju nove prijatelje sa kojima bi vežbali engleski jezik i sa kojima bi istraživali pejzaže Malte. Program je pun društvenih aktivnosti poput jezičkih igara, muzičke zabave, glume… Polaznici takođe imaju slobodno vreme koje mogu da koriste bilo za odmaranje bilo za dešavanja po izboru. Minimum znanja engleskog jezika potrebnog za ovaj program je A2.

Tinejdžerska avantura plus je takođe program namenjen mladima od 14 do 17 godina koji žele još više da nauče jezik i bolje upoznaju Maltu. Polaznici mogu da biraju tematske aktivnosti dva popodneva nedeljno i to biraju između aktivnosti: dodatna gramatika, pravljenje filma, sportske aktivnosti i upoznavanje kulture radi poboljšanja komunikativne veštine polaznika. Minimum znanja engleskog jezika potrebnog za ovaj program je A1.

Indiestyle je program za starije od 18 koji žele nezaboravno iskustvo i predstavlja savršen izbor za učenje jezika i pravi način da polaznici iskuse mediteranski način života Malte. Ovaj program je osmišljen da polaznicima pruži osećaj samostalnosti dok istražuju ostrvo, odmaraju na plaži ili se zabavljaju sportovima na vodi. Iskustvo koje NSTS pruža poboljšaće engleski jezik polaznika i učiniće njihov boravak nezaboravnim. Minimum znanja engleskog jezika potrebnog za ovaj program je A1.

Časovi se održavaju od ponedeljka do petka, 20 lekcija nedeljno, jedan čas traje 45 minuta. Maksimalan broj polaznika po grupi je 15.

Smeštaj

Deca uzrasta od 10–13 godina su smeštena u NSTS Kampus rezidenciji (u delu Yellow Junior Wing koji je izuzetno obezbeđen) na bazi punog pansiona. Sobe su četvorokrevetne i petokrevetne, imaju besplatan Wi-Fi, klimatizovane su i deca imaju bazen na raspolaganju.

Tinejdžeri mogu birati između NSTS Kampus rezidencije i smeštaja u porodici.

Aktivnosti

Aktivnosti: igre na vodi, igre na plaži, društvene igre, veče filma, predstave, jezičke igre, muzička zabava i još mnogo toga.

Više o Malti na visitmalta.com

Cene

 2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp rezid. 10-13 1213€ 1772€ 2331€
Kamp rezid. 14-17 1099€ 1605€ 2111€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje ood 18.6.-24.8. za uzrast 10-13 godina, dok za tinejdžere traje od 11.6.-14.9.2018. Nastava se ne održava i ne nadoknađuje za vreme praznika: 29.6., 15.8. i 8.9.

Cena obuhvata: kurs jezika od 20 časova nedeljno, smeštaj u rezidenciji u višekrevetnoj sobi (4-5 polaznika) na bazi punog pansiona, vannastavne aktivnosti, paket dobrodošlice i orijentaciju, test za određivanje nivoa jezika, besplatan Wi-Fi u školi, sertifikat na kraju kursa, 24/7 nadzor, povratni aerodromski transfer.

Cena ne obuhvata: avio kartu, zdravstveno osiguranje (oko 1€ dnevno).

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha