Letnji kamp jezika za mlade Notingem
Za uzrast 10-17 godina

Destinacija

Na obali reke Trent prostire se Notingem, grad poznat po Robinu Hudu. Nalazi se na oko dva sata vožnje od Londona.

O školi

St. Giles je prestižna škola jezika, osnovana 1955. godine. Danas je ova škola jedan od najvećih i najuspešnijih internacionalnih centara za učenje jezika. Škola nudi mladima iz celog sveta priliku da usavrše svoje znanje engleskog jezika kroz program bogat brojnim aktivnostima. Ono što St. Giles posebno ističe, je raznovrsnost nacija koje dolaze da uče jezik. Ovo je prilika da dete kroz zabavu i igru nauči engleski jezik.

Škola ima sledeće akreditacije: British Council, English UK, English USA, CEA, Languages Canada.

Nastava, smeštaj i aktivnosti se odvijaju na kampusu Notingem Univerziteta. University of Nottingham je rangiran u top 20 britanskih i top 100 svetskih univerziteta. Kampus je idealan za one najmlađe jer je pre svega bezbedan i okružen velikim zelenim površinama. U sklopu škole su moderno opremljene učionice, kafeterija, sportski tereni, sala za prikazivanje filmova i druge aktivnosti. Kamp je kapaciteta 170 polaznika.

Kursevi

Kamp počinje i završava se nedeljom! Traje od kraja juna do početka avgusta.
Program učenja jezika obuhvata 20 časova jezika, u grupama od po maksimalno 15 polaznika. Nastava se odvija u 6 različitih nivoa, od početnog do naprednog. Časovi traju 50 minuta. Testiranje se vrši na samom početku kursa, a po završetku programa svi kandidati dobijaju sertifikat o završenom kursu.

U okviru programa postoje brojne aktivnosti. U okviru kampusa postoji zatvoren bazen, teniski tereni, sportska hala, brojna igrališta koja su samo na par minuta šetnje od smeštaja. Popodnevne i večernje aktivnosti obuhvataju sportove (fudbal, plivanje, odbojka), kuglanje, klizanje na ledu, filmske projekcije, disko večeri, karaoke.

Obezbeđene su dve celodnevne i dve poludnevne ekskurzije nedeljno. Celodnevne ekskurzije uključuju odlazak u London, Kembridž, Jork i Mančester. Poludnevne ekskurzije uključuju izlete u Šervudsku šumu, Belvoir zamak…

Nedeljni program aktivnosti

Smeštaj

Smeštaj je u rezidenciji, u jednokrevetnim i dvokrevetnim kompletno opremljenim sobama sa zajedničkim kupatilima (na petoro polaznika jedno kupatilo). U okviru rezidencije se nalaze i velika dnevna soba i prostorija za pranje veša. Mladi u kampu imaju nadzor 24/7.

Ishrana je na bazi punog pansiona. Obroci (doručak, ručak i večera) se služe u prostranoj kafeteriji, izuzev kada su organizovane ekskurzije, i tada se polaznicima daje lunch paket. Polaznicima se služi raznovrsna ishrana, a specijalna (dijetalna) ishrana se može tražiti prilikom rezervacije.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 1710£ 2565£ 3420£

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Datumi kampa: 24.6. – 29.7.2018. Polasci su nedeljom.
Doplata za fudbal 85£ nedeljno (5 sati nedeljno).

Cena uključuje: kurs od 20 lekcija nedeljno, smeštaj u rezidenciji u 1/2 sobi na bazi punog pansiona, dve celodnevne ekskurzije nedeljno, dve poludnevne ekskurzije nedeljno, popodnevne i večernje aktivnosti, nadzor 24/7, dostupnu telefonsku liniju 24h za hitne slučajeve, školsku torbu, test na početku kursa i sertifikat po završetku programa.

Cena ne uključuje: troškove vize (oko 120€, plaća se na sajtu ambasade), zdravstvenog osiguranja (cca 1€ dnevno), troškove prevoza (agencija obezbeđuje avio kartu). Cena povratnog aerodromskog transfera sa Hitrou aerodroma iznosi 280£.

Prijavljivanje i način plaćanja: prilikom prijavljivanja plaća se rezervacija od 5000 dinara i 30% od ukupne cene programa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate. Isplata je do mesec dana pred put.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha