Letnji kursevi nemackog u Becu – Program za tinejdžere u Beču
Holiday Course

Za uzrast od 16-19 godina
Za rezervacije do kraja januara odobravamo popust 100€!

Destinacija

Nemačkim jezikom se služi više od 120 miliona ljudi u osam zemalja Evrope. Učenje jezika u Beču je na pravilnom i čistom nemačkom jeziku. Beč je svetska metropola kulture, muzike i romantike.

O školi

Škola Actilingua se nalazi u širem centru grada u 11. četvrti. Zgrada je okružena zelenilom i nalazi se u neposrednoj blizini dvorca Belvedere. Nastava se odvija u prostranim, svetlim i moderno opremljenim učionicama. U školi postoji internet kafe gde je pristup internetu besplatan, kao i korišćenje kompjutera, knjiga, magazina i video kaseta multimedijalne bibiloteke. Studentske kartice se mogu koristiti za popuste za brojne muzeje, pozorišta, restorane i prodavnice.

Program

Program “Holiday Course” je specijalno dizajniran program učenja jezika za mlade, uzrasta 16-19 godina. Obuhvata 20 ili 30 časova nemačkog jezika nedeljno u malim grupama od 8 do maksimum 15 polaznika. Nastava počinje u 9h, a završava se u 12:15 za one koji pohađaju standardni kurs, tj. u 14h za one koji pohađaju intenzivni kurs. Akcenat je na gramatici, širenju vokabulara, vežbanju izgovora i razumevanju lekcija. Nastava se odvija u Actilingua depandansu Sacre Coeur, koji se nalazi u neposrednoj blizini škole. Depandans se nalazi u velikom parku u kome se održavaju brojne aktivnosti. Mladima su na raspolaganju i sportski tereni.

Programom su predviđene kulturne i sportske aktivnosti u popodnevnim i večernjim satima. Neke od njih obuhvataju posete lokalnim znamenitostima, kurs bečkog valcera, kviz večeri, disko večeri, i drugo. Od sportskih aktivnosti su aktuelni fudbal, košarka i odbojka. Postoje i opcione ekskurzije i izleti koji nisu u ceni (celodnevna ekskurzija do Salzburga 70€, dok su poludnevne u proseku 40€).

Raspored nedeljnih aktivnosti

Smeštaj

Smeštaj je u studentskim apartmanima koji su udaljeni na 15-20 minuta vožnje gradskim prevozom. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, kompletno opremljene, na bazi polupansiona (doručak i večera). Obroci se služe u kafeteriji, po principu samoposluživanja. Doručak se služi od 8-9h, a večera od 17:45-19h. Kupatilo je zajedničko. Sobe se čiste jednom nedeljno, posteljina menja svake druge nedelje, a neophodno je poneti svoje peškire. Neguje se internacionalni miks, pa polaznici iz iste zemlje se ne smeštaju zajedno.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Stand.kurs+app 1183€ 1659€ 2135€
Inten.kurs+app 1453€ 2064€ 2675€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Početak kursa: 2, 16, 23. i 30. juli.

Cena obuhvata: standardni kurs (20+5 časova) ili intenzivni (30+5), smeštaj u školskom apartmanu u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona, testiranje i sertifikat na kraju kursa, aktivnosti.

Cena ne obuhvata: prevoz (sopstveni ili kupovina avio karte u agenciji), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), povratni aerodromski transfer 80€ i kartu za gradski prevoz 16,2€ nedeljno (obavezna je).
Plaća se sigurnosni depozit na smeštaj od 100€ koji se na kraju boravka vraća ukoliko ništa nije oštećeno.
Poludnevne ekskurzije se kreću 10-40€, dok su celodnevne 25-70€.

Način plaćanja. Prilikom prijavljivanja plaća se akontacija od 40% od deviznog dela programa cene i dinarski deo, ostatak do 3 nedelje pred put ili u više mesečnih rata karticama ili kreditima banaka. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha