Letnji kursevi nemackog u Austriji – Kamp za mlade u Beču
Za uzrast 14-17 godina

Destinacija

Beč je svetska metropola kulture, muzike i romantike. Istorijski centar grada je zbog svojih brojnih spomenika uvršten na UNESCO-vu Listu mesta svetske baštine u Evropi 2001. godine.

O kampu

Kamp nemačkog jezika za tinejdžere je idealan izbor za one koji žele da provode vreme sa vršnjacima iz celog sveta, da unaprede znanje jezika i uživaju u brojnim aktivnostima i sportu. Rezidencija je namenjena samo mladima u okviru koje je osoblje koje je 24 sata dnevno na raspolaganju polaznicima.

Program se organizuje u toku juna, jula i avgusta. Trajanje programa je od 2 do 6 nedelja prema želji polaznika. Boravak je nedelja na subotu.

Kursevi jezika i smeštaj su organizovani u okviru iste zgrade. Učionice su opremljene po najsavremenijim standardima, prostrane su i svetle. U okruženju dostupni su i bilijar, stoni fudbal, karaoke, Wii laundž, mesto za iznajmljivanje bicikli.

Rezidencija je locirana u centru grada, na 15 minuta pešice od dvorca Belvedere. Glavna železnička stanica je vrlo blizu. Većina znamenitosti Beča može se obići pešice.

Kurs jezika

Skola nemackog jezika u BerlinuKurs jezika. DID (Deutsch in Deutschland) institut je organizacija osnovana 1970. godine u Frankfurtu. Nedavno je proslavila 40 godina uspešnog poslovanja u oblasti učenja jezika za mlade i odrasle, ali i programima kulturne razmene, poznatim pod nazivom Akademska godina. Dobitnici su prestižne nagrade Language Star Awards za 2006, 2007, 2009. i 2011. godinu.

Reč je standardnom kursu nemačkog jezika. Fond je 20 časova nedeljno (može se doplatiti i za 24), čas traje 45 minuta. U grupi je 10-12 studenata, maksimum je 15. Namenjen je svim nivoima znanja osim apsolutnim početnicima, nivoi su od A1 do C1. Časovi se odvijaju od ponedeljka do petka, u periodu od 9-12:30h.

Smeštaj

Smeštaj je u studentskoj rezidenciji. Renovirana je i počela sa radom u aprilu 2013. godine. Izuzetno je moderno opremljena. To je hostel čiji je jedan deo škola adaptirala i koristi za smeštaj svojih polaznika. Sobe su dvokrevetne i četvorokrevetne. Sobe su kompletno opremljene, svaka soba ima sopstveno kupatilo. Čiste se svaki dan, peškiri se menjaju na svakih četiri dana (posteljina i peškiri su obezbeđeni). Ishrana je na bazi punog pansiona (samoposluživanje). Po dolasku u smeštaj polaže se sigurnosni depozit u iznosu od 50€.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: aktivnosti su organizovane u toku posle podneva i večeri. Ekskurzije se odvijaju subotom (celodnevne). Sve vannastavne aktivnosti se odvijaju sa pratnjom napolju. Lista aktivnosti i ekskurzija

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 1400€ 2100€ 2800€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 24.6.-4.8.2018. Boravak je nedelja na subotu.

Program obuhvata: kurs jezika, 20 časova nedeljno, materijal za nastavu, test na početku i sertifikat na kraju kursa, smeštaj u 1/4 sobi, ishranu na bazi punog pansiona, karte za gradski prevoz, aktivnosti i ekskurzije (celodnevne ekskurzije subotom), upotrebu kompjutera, besplatan WiFi.

Cena ne obuhvata: prevoz, transfer (sa aerodroma 60€, sa železničke stanice 25€, u periodu od 8-20h), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno).

Doplate: doplata za dvokrevetnu sobu iznosi 75€ nedeljno, doplata za dodatnu nedelju iznosi 700€. Doplata za intenzivni kurs (24 časa nedeljno) iznosi 50€​ nedeljno.

Prijavljivanje i način plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se depozit u iznosu od 40% od deviznog dela i 5000 dinara, a ostatak do mesec dana pred put ili u više mesečnih rata karticama ili kreditima banaka. Plaćanje se vrši po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha