Letnji kampovi u Nemackoj
Za uzrast 14-17 godina.

Destinacija

Berlin je glavni grad i kulturni centar Nemačke. Po kosmopolitskom duhu se može uporediti sa Njujorkom ili Londonom. U njemu se organizuju brojne parade i festivali u toku godine. Svaki distrikt je različit. Veoma je privlačan mladima iz celog sveta.

O kampu

Kamp nemačkog jezika za tinejdžere je idealan izbor za one koji žele da provode vreme sa vršnjacima iz celog sveta, da unaprede znanje jezika i uživaju u brojnim aktivnostima i sportu. Rezidencija je namenjena samo mladima u okviru koje je osoblje koje je 24 sata dnevno na raspolaganju studentima.

Program se organizuje u toku juna, jula i avgusta. Trajanje programa je od 2 do 9 nedelja prema želji polaznika.

Kamp nemačkog jezika organizovan je u centralnom delu Berlina zvanom Berlin-Mitte. Berlin-Mitte je kulturni centar grada. Odavde se sve glavne znamenitosti Berlina mogu obići pešice.

Kurs jezika

Skola nemackog jezika u BerlinuKurs jezika. DID (Deutsch in Deutschland) institut je organizacija osnovana 1970. godine u Frankfurtu. Nedavno je proslavila 40 godina uspešnog poslovanja u oblasti učenja jezika za mlade i odrasle, ali i programima kulturne razmene, poznatim pod nazivom Akademska godina. Dobitnici su prestižne nagrade Language Star Awards za 2006, 2007, 2009. i 2011. godinu.

Reč je o standardnom kursu jezika. Fond je 20 časova nedeljno. U grupi ima 10-12 studenata, a maksimum je 15. Namenjen je svim nivoima znanja osim apsolutnim početnicima (od A1 do C1 nivoa). Postoji i opcija intenzivnog kursa jezika od 24 časa nedeljno. Časovi se odvijaju u rezidenciji, u toku pre podneva, u periodu od 9:00-12:30h.

Smeštaj

Smeštaj je u studentskoj rezidenciji koja se nalazi u istoj zgradi u kojoj je i škola, u distriktu Berlin-Mitte. Sve najznačajnije znamenitosti grada nalaze se vrlo blizu. Rajstag i Brandeburška kapija su najviše 15 minuta pešice. Potsdamer Platz je u neposrednoj blizini. Glavna železnička stanica je na udaljenosti od pet minuta pešice. U okviru rezidencije nalazi se veliki laundž sa spektakularnim pogledom na grad, terasa na krovu, velika bašta. Smeštaj je u dvokrevetnim ili četvorokrevetnim kompletno opremljenim sobama sa sopstvenim kupatilom. Posteljina i peškiri su obezbeđeni. Ishrana je na bazi punog pansiona (samoposluživanje). Postoje mašine za pranje i sušenja veša koje se mogu koristiti uz doplatu. Neguje se internacionalni miks, pa polaznici iz iste zemlje se ne smeštaju zajedno. Po dolasku se polaže sigurnosni depozit od 50€ koji se vraća ukoliko ništa nije oštećeno.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: obilasci grada (Reichstag, Brandenburg Gate, Potsdamer Platz…) i aktivnosti u toku posle podneva, ekskurzije u toku vikenda, sportske aktivnosti, mnoga kulturna dešavanja…

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje +1 nedelja
Kamp 1400€ 2100€ 2800€ 700€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Datumi kampa su 17.6.-18.8. Boravak je nedelja na subotu.

Program obuhvata: standardni kurs jezika (20 časova nedeljno), materijal za nastavu, smeštaj u 1/4 sobi, ishranu na bazi punog pansiona, karte za gradski prevoz, aktivnosti i ekskurzije, upotrebu kompjutera, bežični internet.

Cena ne obuhvata: prevoz, transfer, zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno). Transfer sa aerodroma u jednom pravcu iznosi 60€ (od 8-20h).

Doplate: doplata za dvokrevetnu sobu iznosi 75€ nedeljno. Doplata za intenzivni kurs iznosi 50€ nedeljno.

Prijavljivanje i način plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se depozit u iznosu od 40% od deviznog dela i 5000 dinara, a ostatak do mesec dana pred put ili u više mesečnih rata karticama ili kreditima banaka. Plaćanje se vrši po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha