Letnji kamp u Nemackoj Frajburg
Za uzrast 13-17 godina, u toku leta.

Destinacija

Frajburg se nalazi na tromeđi Nemačke, Švajcarske i Francuske. Region karakteriše multikulturalnost i bogata istorija. Frajburg je okružen spektakularnim planinskim pejzažima i važi za jedan od vodećih ekoloških gradova u Evropi.

O kampu

Opis kampusa. Kampus je lociran na mirnom mestu, okružen šumom, na samo 10 minuta od centra grada. U prizemlju objekta nalaze se učionice i restoran sa velikom terasom i baštom koje su dostupne u toku dana. U blizini se nalazi sportski centar koji sadrži bazen, terene za fudbal, odbojku i košarku. Postoje i umetničke radionice u kojima se odvijaju brojne aktivnosti.

Dolazak na kampus je nedeljom a povratak subotom.

Program

Kursevi jezika. Postoji standardni kurs nemačkog jezika od 20 časova nedeljno, i intenzivni od 25 časova. Časovi traju 45 minuta. Opciono postoje i konverzacijski kursevi, kao i nastava jedan na jedan.

Primer nedeljnog programa.

  • Od ponedeljka do petka nastava se odvija u toku pre podneva.
  • Posle podne organizovane su brojne aktivnosti: fudbal, odbojka na plaži, minigolf, kuglanje, joga, badminton, skvoš, ping-pong, skijanje na vodi, umetničke radionice, plivanje, odlasci na plažu, ekskurzija do vodenog parka ili vožnja kajakom…
  • Uveče se organizuju takođe razni programi: karaoke, bioskop, roštilj, disko…
  • Vikendom se ide na celodnevne ekskurzije u Europa park, odlazak u šoping u Frajburg, sportska takmičenja…

Smeštaj

Smeštaj je rezidencijalni. Sobe su četvorokrevetne, komforne i potpuno opremljene, sa privatnim kupatilima. Ishrana je na bazi punog pansiona.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti uključuju brojne aktivnosti i ekskurzije već navedene programom. Opcioni programi su igranje tenisa i jahanje.

Cene

2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 1576€ 2325€ 3076€

Dinarski deo aranžmana iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 24.6.-11.8.2018.

Program obuhvata: standardni kurs jezika (20 časova), aktivnosti predviđene programom, smeštaj na bazi punog pansiona, nadzor 24/7, materijal za kurs, testiranje na početku i sertifikat na kraju programa.

Cena ne obuhvata: prevoz, zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), aerodromske transfere (povratni – 110€ iz Bazela, 190€ iz Frankfurta, 170€ iz Ziriha).

Prijavljivanje i način plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se depozit u iznosu od 40% od deviznog dela i 5000 dinara, a ostatak do mesec dana pred put ili u više mesečnih rata karticama ili kreditima banaka. Plaćanje se vrši po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha