Letnji kamp u Francuskoj u predgrađu Pariza
Za uzrast 13-17 godina

Destinacija

Inji (Igny) je naselje u predgrađu Pariza, udaljeno 27 km jugo-zapadno od centra grada. Mesto je poznato po velikim zelenim površinama i proizvodnji jagoda. Inji je direktno povezan vozom sa centrom Pariza (vožnja traje oko 25 minuta).

O kampu

Kamp Saint Nicolas, za učenike od 13-17 godina, nalazi se u okviru kampusa površine 5 hektara. Kompleks je potpuno renoviran sa modernim učionicama, prvoklasnim sportskim terenima i prostorijama za društvene i kulturne aktivnosti. Kompjuterske i multimedijalne laboratorije, sale za odmor, igru i druženje organizovane su za pun komfor učenika. Park pun zelenila koji okružuje kamp idealno je mesto gde učenici mogu da se odmore ili pridruže svojim novim drugarima na terenima za fudbal, košarku, rukomet ili stazama za trčanje.

Program

Kurs francuskog jezika traje od ponedeljka do petka, 20 lekcija nedeljno (postoji mogućnost doplate za intenzivni kurs od 25 lekcija nedeljno). Nakon časova, počinje program sa aktivnostima predviđenim po nedeljnom rasporedu. Period boravka može biti u trajanju od dve do šest nedelje, kamp se otvara početkom jula i traje do kraja avgusta.

Aktivnosti. Društveno i sportsko-rekreativne aktivnosti podstiču bolju atmosferu i jačaju prijateljstvo između polaznika. Sve aktivnosti su pod nadzorom koordinatora kako bi se osigurala bezbednost učesnika. Posle nastave, polaznicima se organizuju brojne sportsko-rekreativne aktivnosti dok se uveče druže i vežbaju francuski jezik uz roštilj, bioskop, društvene igre ili disko večeri. Škola organizuje poludnevnu ili celodnevnu ekskurziju, kao i opcione aktivnosti na koje polaznici mogu da se prijave.

Smeštaj

Studentska rezidencija je idealno mesto za smeštaj mladih i tinejdžera. Smešteni su sa vršnjacima iz celog sveta i nudi im se jednistvena prilika da steknu nove prijatelje i upoznaju kulture drugih naroda, a sve uz učenje i usavršavanje francuskog jezika.

Rezidencije su nedavno renovirane. Smeštaj je u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Rezidencija se nalazi na samom kampusu tako da i za vreme boravka u smeštaju polaznicima je na raspolaganju rekreativna sala, multimedijalna i kompjuterska laboratorija itd. Sve vreme boravka na kampu postoji nadzor kako bi bezbednost učenika bila na najvišem nivou.

Cene

 2018. 2 nedelje 3 nedelje 4 nedelje
Kamp 1775€ 2625€ 3475€

Dinarski deo aranžmana iznosi 5000 dinara. Datumi kampa su 24.6.-11.8.2018.

Cena obuhvata: 20 časova jezika nedeljno, smeštaj na bazi punog pansiona, materijal za nastavu, sertifikat.

Cena ne obuhvata: avio kartu (cena varira u zavisnosti od datuma), zdravstveno osiguranje (cca 1€ dnevno), transfer. Cena povratnog transfera do CDG aerodroma je 110€ za dolazak/povratak od 9-16h, a ako se sleće na Orly, cena povratnog transfera je 60€.

Prijavljivanje i način plaćanja. Prilikom prijavljivanja plaća se akontacija od 40% od ukupne cene, ostatak do mesec dana pred put ili u više mesečnih rata karticama ili kreditima banaka. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha