Letnja skola jezika u Švajcarskoj – The Swiss Language Club, deo Swiss Education Group
Za uzrast od 12-18 godina

Destinacija

Leysin je popularno mesto za odmor u Alpima. Nalazi se na oko pola sata vožnje od Montroa i Ženevskog jezera. Tu se nalaze i mnoge internacionalne škole i koledži. Zimi je popularan ski rizort. Mesto je izuzetno bezbedno. Kampus se nalazi na uzvišenju odakle se pruža predivan pogled.

O kampu

The Swiss Language Club je deo Swiss Education Group-e, svetskoj lidera među školama za hotelski menadžment. SLC organizuje letnje kampove jezika u Švajcarskoj od 1983. godine, kombinujući vrhunsku nastavu jezika sa raznim aktivnostima, sportovima i ekskurzijama.

Na kampu je izražen internacionalni miks. Preko 30 različitih nacionalnosti je zastupljeno u toku leta.

Kamp je organizovan u hotelima Mont Blanc Palace i Belvedere koji su 2004. kompletno renovirani od strane Swiss Education Group-e. Blizu je centar grada i sportski tereni. Učionice su moderne, postoji laundž, kafeterija, teretana, disko, velika terasa…

Program

Kamp je organizovan tako što polaznici imaju časove jezika u toku pre podneva. Kursevi engleskog i francuskog jezika organizovani su sve vreme trajanja kampa, a kurs nemačkoj samo u toku 4 nedelje. Nastavni kadar je visoko kvalifikovan. U grupi ima prosečno 12-13 učenika. Posle podne i uveče polaznici imaju sportske aktivnosti i ekskurzije. Učionice su moderno opremljene. Postoji puno rekreativnih sadržaja. Uveče se organizuju i tematske večeri, posebno petkom kada se vrši svečano uručivanje diploma.

Postoji više programa aktivnosti. Polaznicima se savetuje da izaberu svake nedelje različitu vrstu programa. Programi su sledeći: Adrenalin Rush (planinarenje, rafting, Adventure Park…), Discover Switzerland (glečeri, obilazak Montroa, jezera, dvorca…), Swiss Culinary Delight (muzej hrane, razne radionice), A Leader For Tomorrow’s World (komunikacione veštine, kulturološke razlike, otkrivanje lidera u sebi…), Fun and Games (akvapark, sportski centar, kuglanje, Adventure Park…), Take it Easy (hajking, akvapark, minigolf, šoping u Montrou…), Fit and Fast (bazen, akvapark, sportski centar, Adventure Park…).

Ekskurzije su sledeće: Olympic Museum, Chocolate Factory, United Nations u Ženevi…

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u okviru kampusa. Sobe su dvokrevetne i jednokrevetne. Sobe su veoma konformne. Svaka je sa sopstvenim kupatilom. Čiste se svaki dan. Posteljina i peškiri su obezbeđeni.

Za ishranu je zadužen tim vrhunskih kuvara. Postoje tri obroka u toku nedelje, a branč i večera vikendom, kao i tematske “barbecue” večeri.

Cene

2018. 1 nedelja 2 nedelje 3 nedelje +1 nedelja
Kamp 1290CHF 2300CHF 3350CHF 1100CHF

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Obavezna doplata: prijava 110CHF.
Kamp se odvija od 24.6.-18.8.2018. Kurs nemačkog postoji od 15.7.-11.8.

Cena obuhvata: kurs jezika (20 časova nedeljno), smeštaj u 1/2 sobi, ishrana, program, ekskurzija subotom, aktivnosti, materijal za nastavu, SLC kartica, SLC majica.

Cena ne obuhvata: prevoz, transfer (aerodrom Ženeva 190 CHF po pravcu), zdravstveno osiguranje (škola preporučuje svoje zdravstveno osiguranje, 45CHF nedeljno), doplata za 1/1 sobu 100 CHF nedeljno.
Program aktivnosti – doplate: Adrenalin Rush 250 CHF nedeljno, Discover Switzerland 125 CHF nedeljno, Swiss Culinary Delight 100 CHF nedeljno, A Leader For Tomorrow’s World 100 CHF nedeljno, Fun and Games 50 CHF nedeljno, Take it Easy i Fit and Fast su u ceni. Svaki od navedenih programa se organizuje prema posebnim datumima.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha