Letnja skola jezika u Austriji – Škola nemačkog i engleskog jezika u Salzburgu
Za uzrast 10-19 godina

Destinacija

Salzburg je srednjevekovni grad zaštićen od strane UNESCO-a. Rodni je grad Mocarta, a danas je domaćin brojnih muzičkih i pozorišnih događaja.
Kampus se nalazi u podnožju Alpa, u Salzburgu, u blizini centra grada. U njemu deca mogu provesti nezaboravno leto, učeći u malim grupama.

O školi

American International School je prestižna gimnazija koja u toku leta organizuje kurseve engleskog i nemačkog jezika. Smeštena je u građevini iz 19. veka. Iskusni predavači zaduženi su za brigu o mladima, ne samo u toku nastave, već i van nje, kao i za organizovanje vannastavnih aktivnosti i izleta. Na početku se vrši testiranje što omogućuje studentima da pohađaju adekvatan kurs u malim grupama.

Kursevi

Austria SalsburgNastava. Polaznici imaju četiri časa dnevno od ponedeljka do petka i uče jezik po izboru, engleski ili nemački.

Kursevi su organizovani za sve nivoe znanja. Dužina boravka na kampusu je 2, 4 ili 6 nedelja.

Smeštaj

Smeštaj je obezbeđen u rezidenciji kampusa gde deca imaju danonoćni nadzor. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa kupatilom. Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera). Boravak je nedelja na petak ili nedelja na subotu.

Aktivnosti

Vannastavne aktivnosti: brojne popodnevne i večernje aktivnosti, ekskurzije vikendom, sportovi, odlasci na kulturne manifesticije…

Cene

2018. 2 nedelje 4 nedelje
Kamp 2090€ 3530€

Dinarski deo iznosi 5000 dinara. Kamp traje od 8.7.-17.8. Boravak je nedelja na subotu ili petak.

Prilikom prijavljivanja plaća se depozit od 40% od ukupne cene programa i 5000 dinara, a ostatak do najmanje 4 nedelje pre početka kursa. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate.

U slučaju greške, validan je samo zvaničan cenovnik škole.

Postavite pitanje

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Telefon

Poruka

captcha